Nain se vaan on, etta muutama vuodatus sitten oli loma lahella ja tassa sita vikaa paivaa "paratiisissa" vietetaan :-(  Loma on mennyt mielettoman hyvin, ollaan nukuttu, otettu rennosti ja paasty irti arjesta. Sami ei toivottavasti nae tyounia ja mun ei ole tarvinnut miettia ruokia ja pyykkeja ja kaupassa kayntia.

Taman kokoisella suurperheella tama lomailu on kylla erilaista, kun mita olisi ilman lapsia tai yhdenkin kanssa. Aamuisin palaa aina hurjasti aikaa siihen, etta saadaan kaikki rasvattua, uikkarit ja muut kamat kasaan. Aamupalalla pitaa vahan valia hakea jollekin jotain, vaikka jonkinlainen rutiini tassa jo aamupalan kanssa ehti tulla, kokkikin jo suunnilleen oppi, etta minkalaiset munakkaat Varpulle ja Vuokolle piti tehda.

Nyt ollaan vikalla Sacherilla, no ihan joka paiva ei olla kylla syoty. Kohta huoneeseen, pienet paikkareille ja Sami ehka Thai-hierontaan tai sitten mina shoppailemaan. Tai sitten kumpikin jamahdetaan huoneeseen, luetaan ja nukutaan paikkarit. Illalla viela syomaan ja ehka pienia ostoksia, aamulla onkin lahto taas kukon laulun aikaan.

Pienet on muuten kamalia riivioita, mekastavat aina ravintoloissa ja kaupoissa, onneksi ihmiset suurimmaksi osaksi suhtautuvat hymyillen.

Nyt se Sacheri. Seuraavat blogaukset kotoa, varmaan jo huomenna illalla. Jos ei sitten jaada tanne...