Kävimme aamupäivällä hakemassa koululta Säteen koulupuvun. Koulu on siis Shanghain kansainvälinen koulu ja Hangzhoun campus. Koulussa on noin 130 oppilasta ja se kattaa esikoulusta luokkaan 12, 3 vuotiaat ovat nuorimmat koululaiset. Ei siis mikään järin suuri koulu, kun ottaa huomioon, että luokka-asteita on noin monta. Huomenna on avoimet ovet, jolloin tavataan myös opettaja ja keskiviikkona se koulu sitten alkaa. Vähän Sädettä jännittää, mutta ihan mielellään sinne kuitenkin menee.

Sami meni nyt vielä hetkeksi töihin ja mun pitäisi pakata loput tavarat. Kolmen jälkeen sitten lähdetään kohti uutta kotia. Nyt kirjaudutaan hotellistakin ulos eli eiköhän siellä valmista ole ja kyllähän se lauantaina jo tosi hyvällä mallilla olikin. Varmaan sieltä sitten löytyy vielä vaikka mitä vikaa, mutta ne sitten korjautetaan myöhemmin tai opitaan elämään niiden kanssa. Portteja ei kai vielä ole rappusissa, joten se onkin sitten mielenkiintoista, että mitä laittaa alhaalle rappusten eteen. Meidän pikkuapinat nimittäin kiipeää heti rappusia, jos vain pääsevät. Toivottavasti saadaan kuitenkin pian portit paikoilleen.

Netti ei varmaankaan toimi heti, mutta kunhan China telecomin mies käy paikalle, niin sitten lupaan kuvia talosta. Blogin kuvagalleriaa en taida viitsiä kuvilla täyttää, joten ne laitetaan ihmeperheeseen  ja linkki sitten tänne blogiin.

Nyt pakkaamaan!