Mikähän siinä on, että vaikka kuinka aina päättäisi pitää kämpän siistinä, niin ei se vaan onnistu. Siis usein tulee siivottua kunnolla, kun tulee vieraita, riippuen nyt vähän vieraista. Sitten sitä ihastelee, että onpa mukavaa kun on niin siistiä, nyt sitten pidetäänkin paikat siistinä!

Sitten tulee postissa lehtiä, esikoinen tuo jotain lelua alakertaan, mies levittää papereitaan työpöydälle, ostetaan jotain uutta, mikä pitäisi koota eli siirtyy hamaan tulevaisuuteen tai sitten se tulee heti asennettua, mutta pahvit ym. jäävät pyörimään lattioille. Ja taas on kaaos valmiina.

Tein pari viikkoa sitten sunnuntaina itselleni lukujärjestyksen, siis siivous-sellaisen. Noudatin sitä yhden päivän! Siis oikeesti, olin kyllä tosi ylpeä, kun tartuin imuriin ekaa kertaa kuukausiin ja imuroin alakerran, mutta silti... Yläkerta on vieläkin imuroimatta... Koskahan niitä vieraita taas tulisi?!

Pahveista tuli mieleen pari pahvilaatikko, jotka ovat olleet parvekkeella kohta vuoden. Toisessa oli ollut jotain vaatteita ja toisessa tuli äitiyspakkaus viime keväänä. Siellä ne koristaa parveketta. No, syy siihen on mies ja hänen kierrätysintoisuus. Alunperin laatikot oli vaan jääneet odottamaan roskiin viemistä, sitten selvisi, että meidän roskakatokseen tulee pahvipaavo. Tuo siis selvisi kai jo joskus alkusyksystä, arvaa onko sitä vielä? Oikein, ei ole ja viimeisimmän tiedon mukaan pahvipaavo tulee kesäkuussa. Hieno, nuo kaksi kaunista laatikkoa kaunistaa parvekettamme siis vielä n. 3 kuukautta 8-) No maailma sentään pelastuu!