Olen ollut viime aikoina hieman laiska kirjoittelija, joku syysväsymys iskenyt, kun ei jaksaisi tehdä oikein mitään. Toisaalta olen kyllä touhunnut kovasti kaikenlaista ja en ole oikeastaan yhtään päivää ollut kokonaan kotona, melkein koko päivät ja välillä illatkin menneet siellä sun täällä. Tänään olin ekaa kertaa Säteen koulun Passport-clubin toiminnassa vapaaehtoisena, liimailin lasten "passeihin" postimerkkejä, niitä sai kun oli osannut oman tasonsa maat/maanosat/meret yms., ja lisämerkkejä sai, jos oli tehnyt lisätehtävät. Oli ihan hauskaa ja aion osallistua jatkossakin!

Huomenna lähdetään illalla Shanghaihin, jossa ollaan maanantaihin asti. Sitten lennetään viideksi yöksi Hong Kongiin. Shanghaissa on Formula 1 -kisat, joita olemme menossa katsomaan. Hangzhousta lähtee suomalaisia bussillinen, joten meitä on ihan hyvä joukko suomalaisia siellä Kimiä kannustamassa. Allekirjoittanut ei voisi olla vähempää kiinnostunut koko kisoista, mutta varmasti kokemuksena hieno! Lasten kanssa ei vaan ehkä niin kauhean huippureissu, mutta ovatpahan hekin sitten Formuloissa käyneet!

Hong Kongissa käydään ainakin Disneylandissä, lisäksi shoppaillaan, nukutaan päikkäreitä ja syödään hyvin! Tarkoitus ei ole olla totaalisen uuvahtanut loman jälkeen eli ihan jokaista nähtävyyttä ei käydä katsomassa.

Varpu ja Vuokko ovat olleet tällä viikolla maanantaina ja tänään koulussa täysin ilman minua. Pientä parkua on mun pois lähtiessä, mutta kun haen, niin ovat kovin tyytyväisinä siellä touhuamassa. Ovat syöneet kiinalaista ruokaa tosi mielellään ja nukkuneet 2-3 tunnin päiväunia eli siltä osin kuulostaa ihan hyvältä. Loman jälkeen taas jatketaan.

Palaillaan loman jälkeen, toivottavasti monien mukavien kuvien kera!