Ulkona piisaa lämmintä, nyt taitaa olla varjossa n. +33 astetta ja vähän ollaan vettäkin saatu jo tänään. Taivas on aika taisen harmaa, vähän pilkistää sinertävää jostain välistä, viime päivinä on ollut näkyvissä ihan oikeasti sinistä taivastakin!

Kahden viikon kuluttua ollaan lentokoneessa matkalla kohti Suomea, matka jo yli puolen välin reilusti. Vähän olen hankkinut lapsille ajanvietettä lentoa varten, jos hyvin menee, niin koneessa on näytöt ja voivat katsella elokuvia matkan ajan. Pienet eivät kuitenkaan varmaan 8 tuntia jaksa näyttöä tuijottaa (isompi kyllä jaksaa!), joten pakkaan mukaan eväitten lisäksi mm. kyniä ja papereita, tarroja ja muutaman uuden kirjan. Uusin hitti tuntuu olevan sakset, toistaiseksi on leikattu vain paperia:

704482.jpg

704481.jpg

Välillä on kuitenkin kiva tehdä jotain muutakin, kuten esim. tehdä intiaanisotamaalaus:

704600.jpg

Nämä tytöt eivät todellakaan tyydy tekemään taideteoksia pelkästään paperiin, melkein jokaisen huoneet valkoiset seinät ovat saaneet osakseen taideteoksia. Onneksi on maalatut seinät, taiteen saa helposti piiloon!

Perjantaina nuo meidän vauvat täyttää 3 vuotta. Ayimme tuo todennäköisesti meille taas pari täytekakkua, joten kaikki lukijat ovat tervetulleita kahville perjantaina klo 17 -->