Yksi yö vielä ja huomenna nokka tai nokat kohti Kiinaa, vuorokauden kuluttua olemme jo melkein perillä.

Tänään vielä pakattiin matkalaukkuja, koitettiin saada mukaan mahtumaan kaikki ne pienetkin nyssäkät, jotka oli tulleet irrallisina kotoa tänne hotelliin. Tuntuu, että tavaraa on ihan kamalasti, hyvin olisi voinut noista osan laittaa sinne konttiin pari viikkoa sitten. Hotellissa ei ole henkilövaakoja, joten joudumme vaan toivomaan, ettei 100 kg:n raja ylity matkalaukuissa ja ettei käsimatkatavaralaukut ole kovin paljon yli 8 kg/kpl. Nyt otettiin hyvin vähän vauvan ruokia mukaan, ne kun painaa ihan älyttömästi. Muutamaksi päiväksi on ruokaa, pakko sitä on joka tapauksessa jatkossakin löytyä periltä.

Kiinassa meitä odottaa tuttu hotelli eli menemme samaan Holiday Inn -hotelliin, missä olimme keväällä. Nyt meitä odottaa jonkinlainen sviitti, yksi makuuhuone ja olohuone. Meille on myös luvattu jääkaapit ja mikrot, joten ruoan laittaminen helpottuu. Sami menee töihin heti keskiviikkona, kun tiistaina olemme aamupäivästä perillä, joten heti pitää itsekseen tyttöjen kanssa pärjätä ja pärjäänhän minä.

Säteen koulu alkaa 23. elokuuta ja 15. päivän jälkeen saamme hakea koulupuvut. Tutustumispäivä on vasta koulun alkua edeltävänä päivänä. Hankintoja täytyy tehdä ainakin repun osalta, varmaan jotkut pukuun sopivat kävelykengätkin pitää hankkia. Penaali löytyy jo omasta takaa.

Taloja menemme katsomaan hyvin pian ja mahdollista on, että hotellissa asuminen jäisi muutamaan viikkoon. Se olisi kyllä tosi kiva juttu! Vielä kun saadaan ne 4 kuutiota, mitä konttiin meni, niin voimme alkaa laittamaan uutta kotia.

Vauvat ovat kotiutuneet hotelliin hyvin ja heidän suhteen täällä asuminen on mennyt tosi hyvin. Täytyy toivoa, että lentokin menisi edes lähes yhtä hyvin kuin viimeksi, silloin se tai ne meni kyllä kuin unelma. En tiedä vielä, onko meillä vauvakorit koneessa, paikat on ainakin kaikille ja otetaan makuupussit mukaan, että saadaan edes lattialle vauvat nukkumaan.

Nyt unille, huomenna pitää vielä hoitaa muutama asia ennen lähtöä. Klo 14 luovutamme huoneet ja lähdemme kentälle, eipä pitäisi ainakaan tulla kiire. Seuraavan kerran blogaan Kiinassa...