Ensin muutama palaute kommentteihin:

HannaH:lle kiitokset kommentista! Tsemppiä teille tulevaan syksyyn, teillä onkin nyt jotain ihan uudenlaista tulossa kuoron kanssa. Mä täällä tyydyn laulamaan suihkussa ja pienille lastenlauluja 8-) Onneksi näkyy pari kiinalaista musiikkikanavaa, voin vaikka opetella paikalliset hittibiisit 8-) Pitäkää hauskaa AGK:ssa!

Ionalle sen verran, että tästä hotellista löytyy kaikki kerrokset, kansainvälinen ketju, ehkä se vaikuttaa. Ei muuten vielä eilen maistettu litsejä, mutta täytyy kyllä maistaa ennen kuin menevät huonoksi!

Eilisen kirjoituksen jälkeen selvisi, että meille on nyt varattu se talo, josta olimme eniten kiinnostunut. Huomenna menemme aamulla uudestaan katsomaan ja paikalle tulee myös talon omistaja. Nyt tutkimme paikat vähän tarkemmin, katsomme huonekalut läpi, että onko sellaisia mitä emme halua sinne jäävän ja tarvitsemmeko jotain tilalle. Toivon mukaan omistaja ei halua vielä kaikkia kivoja ja hienoja sohvia pois, kun huomaa tyttölaumamme... Laitan sitten vaikka huomenna kuvia nettiin, kun asia on varmistunut. Toivon mukaan pääsemme jo pian muuttamaan!

Kävimme myös illalla lääkärissä. Mittasin tytöiltä kuumeet juuri ennen lähtöä ja Varpulla oli tasan 39 astetta, kun Vuokolla hurjat 40 astetta! Annoin lääkettä ennen lähtöä ettei tuolla kuumuudessa tytöltä mene taju. Lääkäriasemalla ei ollut muita asiakkaita ja pääsimme heti hoitoon. Ensin odotustilassa täytimme tytöistä lomakkeet eli lähinnä perustiedot. Sitten menimme toiseen kerrokseen, jossa ensin mitattiin painot ja sitten sairaanhoitaja alkoi esittämään kysymyksiä tulomme syystä. Jossain vaiheessa paikalle tuli myös lääkäri ja parhaimmillaan huoneessa oli meidän lisäksi Kiinalainen lääkäri sekä 4 sairaanhoitajaa. Lääkäri ei puhunut kovin hyvin englantia, mutta yksi hoitajista sitten tulkkasi tilanteen sitä vaatiessa. Monien kysymysten ja perustutkimusten jälkeen selvisi, että molemmilla tytöillä on kummassakin korvassa tulehdukset sekä hengitystietulehdukset. Halusivat vielä ottaa verikokeen, joten siirryimme kolmanteen kerrokseen.

Siellä ei verikoetta kuitenkaan otettu, kun suonet oli niin huonosti näkyvissä. Piti siirtyä takaisin alimmaiseen kerrokseen, jossa se otettaisiin toimenpidehuoneessa. Sitten oli taas supinaa lääkärin ja hoitajien kesken ja he päätyivätkin ottamaan verikokeen sormen päästä. Verikokeen oton jälkeen putsattiin korvat, ihan vanupuikolla ja steriilillä vedellä tms., tämän jälkeen korviin laitettiin antibioottitippoja, joita saimme myös kotiin injektioruiskuihin pakattuna, neulat sentään taitettuina. Tytöt saivat antibioottikuurin sekä ibuprofeenia, jos kuume vielä nousee yli 39 asteen. Niin, verikokeenkin tulokset tulivat, molemmilla oli valkosolut ok.

Kaiken kaikkiaan aikaa meni vajaa 2 tuntia. Palvelu oli ihan hyvää ja lääkäri vaikutti kyllä ihan ammattitaitoiselta, kaikki tehtiin perusteellisesti. Lääkärin ja hoitajien supinat kiinaksi vähän häiritsi välillä, tuntui, että he arpoivat sopivaa lääkettä ja annosta, mutta eiköhän kaikki ole ihan ok. Torstaina menemme uudestaan eli haluavat aika pian katsoa, että lääkkeet vaikuttaa.

Yö meni kohtalaisesti, Varpu nukkui oikeastaan tosi hyvin, ihan muutaman kerran heräsi. Vuokko heräili useammin parkumaan ja otimmekin jossain vaiheessa hänet viereen nukkumaan, annoimme myös yöllä yhden satsin panadolia, kun tuntui niin kuumalta. Aamulla molemmat yksivät kovasti ja nyt n. 2 tuntia heräämisen jälkeen ovat jo taas päikkäreillä eli vähän väsyneitä vielä. Mutta jospa lääkkeet alkaisivat vaikuttamaan, antibioottia annetaan 3 kertaa päivässä ja lääkettä on vain 3 päiväksi eli varmaan aika pian pitäisi tehota. Säde yskii myös, täytyy tutkituttaa hänetkin torstaina, jos ei siihen mennessä helpota.

Kuinkas MM-kisoissa on mennyt? CNN kertoo lyhyesti tulokset ja suomalaisia ei ole vielä vilahtanut tuloksissa, ilmeisesti eivät ole vielä pärjänneet? Hotellissa näkyy 38 kanavaa, mutta suurin osa on kiinalaisia kanavia, mistä tulee paikallista saippuaoopperaa. CNN:n lisäksi on HBO, pari elokuvakanavaa ja urheilukanavaa in english, mutta loput kiinaa. Tai no, näkyy tällä Ranskan tv5 ja Italian kanava, mutta niistä ei ole paljon iloa. Tulevassa kodissa pitäisi näkyä ihan jenkkikanavia enemmänkin, voi vaikka koukkuutua johonkin sarjaan.

Nyt puuhaamaan jotain Säteen kanssa, hauskaa päivää!