Koitin tuossa väsätä jonkinlaista päiväkirjaa lääkärille näytettäväksi, ollaan siis lauantaina menossa Shanghaihin United Family Hospitaliin ja tuo ehkä paremmin kertoo, että mistä tässä on kyse. Merkintöjen mukaan n. 40 päivän aikana Varpu on oksentanut 9 kertaa ja Vuokko 8 kertaa, viimeksi viime yönä tai kertoja on toki enemmän, mutta noin monena yönä. Lisäksi ripulia tai normaalia löysempää tavaraa yleensä aina 2-3 vrk oksentelun jälkeen.

Ulkona on kovin sateinen ilma, sunnuntai-illaksi on luvattu muutama aste pakkasta, joten ehkä se talvi on sieltä vielä tulossa. Sisällä on ollut nyt ihan lämmintä ja näin lämpöisillä ilmoilla on nuo kaksi tankillista öljyä riittänyt yli viikoksi, viime öljyä tuli viime viikon tiistaina 300 litraa. Ei siis isompaa valittamista lämmityksestä eikä muustakaan.

Perjantaina lähdemme iltapäivästä Shanghaihin ja sunnuntaina tullaan länkkäruokakaupan kautta kotiin. Ensi viikolla on koulun vanhempainyhdistyksen järjestämä illallinen Hyatt-hotellissa, samassa yhteydessä on show, jossa oppilaat, vanhemmat ja varmaan opettajatkin voivat esiintyä. Sädettä vähän kiehtoisi mennä lavalle laulamaan, joten katsellaan.

Koittakaahan pärjäillä siellä Suomen pakkasissa!