Eilen kävi teinirouva Rosesta 2-vuotiaansa ja äitinsä kanssa iltakahvilla. Mukava vieras, kun toi suussasulavaa suklaaherkkua mukanaan! Mun tehtäväksi jäi vaan jätskin osto. Kiitos seurasta, meni taas yksi ilta mukavastii! Nyt olis enää 4 iltaa jäljellä, tiedän, tyhmää laskea koko ajan, mutta kun aika menee niiiiiiin hitaasti...

Ostin eilen pienille parkkitalon, välillä jotain muuta kun Prinsessakamaa. Ihan osiin ei ole vielä laittaneet, kaikki tarrat on kyllä jo revitty pois :-) Ostin tuon vähän enemmän Vuokkoa ajatellen, mutta Vuokko on nyt innostunut leikkimään Säteen Polly Pocket -nukeilla ja tavaroilla, niitä sisältävä laatikko kaivetaan esiin useamman kerran päivässä. Säde ei leiki niillä(kään), joten joutaa pienten leikkeihin. Joku villi päivä voisi varmaan kaivaa Säteen pienet legotkin esille, niitäkin on aika kasa, tosin pienimmät on kyllä sen kokoisia, että niitä pystyy tunkemaan vaikka nenään tai pureskella suussa. Niin tosin noissa Pollyissakin ja aika hyvin ne on pysynyt nenän ulkopuolella.

Vuokon ehtottomasti lempipuuha on tällä hetkellä tiskaaminen! Koko ajan vaan tuntuu harmittavan, kun tiskiä on niin vähän ja kaivaa kaapeista lisää pestävää :-) Semmonen vanha lankamoppi on myös ihan pop, sillä saa lattiat todella märiksi :-D

Varpu sitten taas rakastaa prinsessatouhujen lisäksi rätillä pyyhkimistä, pyyhkii kaatuneita maitoja, seiniä, sohvia, ikkunoita jne., ei me oikeastaan ayia kohta enää edes tarvita, kun siivoojat löytyy omasta takaa!

Mä tässä join just aamu(päivä)kahvini ja lähdetään Säteen kanssa jalkahierontaan, sai päättää, että mitä tehdään. Jalkahieronnan jälkeen mennään Intialaiseen ravintolaan syömään ja sitten varmaan takaisin kotiin.

Mukavaa sunnuntaina! Päiville myöhästyneet nimpparionnittelut! Ja onnittelut tuoreelle hääparille!