Huomaa, että on päivät taas menneet aika vilinällä eteenpäin. Sen huomaa monestakin asiasta, pyykkipinot kasvaa, pinna lyhenee, blogia ei jaksa kirjoittaa, siinä ne tärkeimmät. Mietin tuossa ääneen ettei jaksa nytkään kirjoittaa, mutta mies sanoi, että joku saattaisi käydä säännöllisesti katsomassa, onko uutta tekstiä. Joten kirjoitetaan nyt sitten jotain.

Siis eihän kirjoittaminen sinänsä mulle vaikeaa ole, sama kun puhuisi ja puhettahan mulla riittää ihan hengästymiseen asti. Kuulijakin varmaan välillä hengästyy...

Sain lauantaina etukäteisäitienpäivälahjan. Joo, tiedän mä ettei mies ole mun äiti, mutta kai sitä äitien- ja isänpäivänä voi sitä lastensa toista vanhempaa myös muistaa? Mun mielestä voi ja ehkä jopa pitää. Niin, kinusin sen sitten etukäteen kun selvisi, että mies on ostanut lahjan, jota kovasti toivoin. Eli sain Rajattoman uuden levyn Kevät. Se on aikas ihana! Mies jo uhkasi haulikon hankkia, kun kerroin, että jos Chydeniuksen Jussi tulisi parvekkeen alle serenadia laulamaan, niin voisin harkita mukaan lähtemistä 8-)

Innostuin sitten niin paljon (muustakin kuin Jussista...), että varasin yhden lipun keikallekin Savoyhin toukokuussa. Päätin viettää kotiäidin vapaapäivän ja shoppailla, käydä syömässä ja nauttia ihan itsekseni olosta koko päivän ja illalla nauttimaan ihanasta musiikista. Voi olla, että tulee kyllä pitkä päivä, kun en varsinaisesti mikään himoshoppailija ole, täytyy katsoa, jos edes lounasseuraa saisi.

Muuttoa mietitään vähän joka välissä. Kun myynti-sivu kertoo, aika kivasti on jo tavaraa mennytkin. Jos kaipaat ihan mitä vaan listan ulkopuoleltakin, niin kysy ihmeessä, kaapit on pullollaan jos jonkinlaista tavaraa.

Mut joo, jos vaikka nukkumaan menisi tänäänkin, vaikka voisihan tässä pölistä vaikka aamuun asti. Oudoksi on munkin rytmi mennyt, kun jo puolen yön aikaan menen nukkumaan, mutta toisaalta aamut alkaa jo 7-8 aikaan, mikä on mulle kamalan aikaisin. Toinen kirppu ei meinannut nyt illalla oikein nukahtaa, hammas-ilkimys yrittää tulla kovasti ikenen läpi, joten voi olla, että ainakin hänelle aamulla uni maittaa vähän pitempää. Vaikka mistä noista koskaan tietää, niitten unet ei mene aina loogisesti, ainakaan äidin logiikan mukaan.

Jos kiinnostaa treffit lauantaina 21. toukokuuta Helsingissä, niin laita meiliä 8-)