Tänään tuli aamulla ensin vessankorjaaja ja myöhemmin sähköasentaja. Vessat yllättäen saatiin korjattua, siis yksi tukos ja kaksi vuotavaa mallia ja hintaa remontille kertyi 100 remppaa eli n. 10 euroa. Sitten tuli sähkömies, joka ei tehnyt mitään palaneille lampuille eikä keksinyt syytä, mitä lamput palaa muutaman viikon välein, siis osa niistä. Välillä soittelin neiti E:lle, joka hoitaa meidän kämpän asioita ja hän ayin kanssa juteltuaan tulkkasi, mitä tapahtuu ja miksi.

Sähkömiehen piti myös katsoa mikroaaltouunia, joka meni rikki reilu viikko sitten. Landlord ostaa kyllä uuden mikron, jos tuota ei voi korjata, mutta ensin pitää asentajan tutkia, että voiko sen korjata. Mikro on varmasti jo usemman vuoden vanha ja ihan tavallinen, täällä kuitenkin tuntuu olevan halvempaa korjata kun ostaa uusi. No, nyt tulee sitten joku eri asentaja tuota katsomaan joku päivä. Tulee myös joku eri tyyppi vaihtamaan niitä lamppuja, yksi on palanut olohuoneen katosta ja korkeutta katolla on varmaan kymmenisen metriä, innolla odotan, että näen puuhaan tarvittavat tikkaat 8-)

Tänään kävi myös mukavia vieraita. Ensimmäinen kävi hakemassa klubitalon ravintolasta meille lounaan ja seuraava toi meille kolmelle juuri leipomiansa muffineja, kiitos kaunis!

Pari päivää enää ja sitten kohti Seoulia. Tosi kiva lähteä reissuun ja saada pieni katkos tähän arkeen. Lento on onneksi vain 2 tuntia, täytyy vaan toivoa ettei seuraava myrsky iske tänne ennen nousua, lähellä se on, jos ei nyt viime hetkillä muuta suuntaa. Hotellissamme on myös nettiyhteys (toki, kun kaksi nörttiä lähtee lomalle), joten blogipäivityksiä on odotettavissa myös lomalta.

Täällä on muuten edelleen reilusti päälle +30 astetta lämmintä, ihan kiva syksy, ei voi muuta sanoa 8-)