Terveisiä täältä tuhansien saarien järveltä! Ajomatka tänne oli varmaan parin tunnin luokkaa, alkumatka oli ruuhkainen, mutta loppumatka meni sulavasti. Näimme taas aivan erilaista Kiinaa auton ikkunasta, paljon vuoria, vihreää, pieniä kyliä, pienteollisuutta, jonkin verran tuli kuviakin matkalta otettua.

Emme päässeet heti hotellihuoneen ovea pitemmälle, siivooja oli vasta tulossa siivoamaan. Menimme siis tutkimaan vähän hotellia, kurkkasimme sisäuima-altaille ja ihan mukavalta näytti. Aikuisille on 25 m pitkä uima-allas ja lisäksi lapsille on oma kahluuallas, pienet varmasti tykkäävät siitä! Pitäisi olla myös ihan suomalainen sauna!

Ulkona on tosi kauniit uima-altaat, useampi, on myös aikuisten ja lasten altaat erikseen. Jotain puhutaan hiekkarannastakin hotellin esittelyssä, mutta emme vielä käyneet niin pitkällä. Illalla testaamme sisäaltaat ja jos huomenna vaan lämpöä piisaa, niin uimme aamupäivällä ulkona!

Kävimme kiinalaisessa ravintolassa lounaalla. Kaikkea vähän epämääräistä Sami meille tilasi, mutta osa oli ihan hyvääkin! Pienet etenkin herkutteli tofulla, kurkuilla, kanalla, paistetulla riisillä jne., huippusyöjiä! Sädekin maistelin kivan ennakkoluulottomasti!

Nyt on pienet ja isoin päikkäreillä, kohta pitää alkaa herättelemään, että ehditään uimaan!

Ai niin, sviitistämme. Tää on aika magee! Ehkä upeinta on makkarin yhteydessä oleva jättikylppäri, missä on mm. amme melkein keskellä lattiaa ison ikkunan edessä eli voi kylpeä ja samalla nauttia maisemasta. Muutenkin on paljon tilaa, tyylikkäät huonekalut, iso taulutelkka, paljon ikkunoita ja pari parveketta. Olohuoneen parvekkeen näkymät eivät vaan ole kovin upeat, vastarannalla on rakennustyömaa. Mutta kaiken kaikkiaan vaikuttaa hyvältä, varmasti nautimme tästä nämä pari vuorokautta!

Mukavaa vapunpäivää!