Söimme jouluaaton aamuna ihan minimaaliset aamupalat ja lähdimme melkein saman tien Radisson-hotellin joululounaalle. Ensi silmäyksen perusteella lounas oli aika kiina-versio, mutta löytyi sieltä jotain ihan maukkaita juttuja ja saimme kaikki vatsamme täyteen. Varpulla ja Vuokolla syöttötuolit käytössä ja hekin söivät koko lounaan ajan kaikkea pientä sormisyötävää, selvästi tauti voitettu, kun vaan vielä yskä saadaan pois.

Kotiin tultuamme Säde huomasi, että joulupukki oli käynyt ja takka oli melkein täynnä lahjoja!?!

25261.jpg

Tässä Säde toivomansa kampauspään kanssa. Sai nyt yhden melko käyttämättömänä olleen kylppärin kampaamoksi ja siellä saa laittaa kampauksia ja meikata. Kampaajan itsensäkin olisi syytä käydä kampaajalla...

25262.jpg

Tässä Vuokko testaa uuden vauvanukkensa tuttia :-) Tosin vauvan vaatteiden väristä päätellen Vuokko testaa Varpun nuken tuttia.

25263.jpg

Tässä Varpulla uusi nukke ja uudet rattaat.

25264.jpg

Ja välillä hurvitellaan isi-keinussa.

25265.jpg

Tässä Varpu joulumekossaan:

25266.jpg

Ja tässä Vuokko:

25267.jpg

Tässä vielä Säde-tonttu:

25260.jpg

Lahjoja tuli tänä jouluna mukavasti. Säde oli selvästi ollut kiltein, isoimmat paketit oli tuo kampauspää, Pegasos-hevonen ja siihen kuuluva Barbie sekä babybornin hieno sänky. Sitten tuli kivoja askartelujuttuja, sai liimaa, piirustuspaperia, kirjoja, missä ohjeita piirtämiseen, tehtäväkirjoja, kyniä ym. kivaa ajanvietettä.

Varpu ja Vuokko sai nuo nuket ja niille rattaat, toiset rattaat ostimme Säteelle marraskuussa babybornin kanssa, mutta ne ovat Säteelle liian pienet, ehkä seuraavalla Shanghain reissulla löytyy isommat. Veet sai myös Ficher Price -palikoita kassillisen sekä Suomesta kivoja kirjoja, etenkin Vuokko tykkää katsella kovasti kirjoja. Tuli myös muutama toivottu pehmeä paketti ja ehkä muutakin,  mutta en nyt enää muista...

Mun ykköslahja oli varmaan Missä x -pussi :-) Siis oikeesti, en mä muistanut tuollaisia herkkuja enää edes olevan! Se on tuolla kaapissa vielä odottamassa sopivaa herkkuhetkeä :-) Sain myös Suomesta kirjan, minkä aloitinkin jo eilen, lisäksi muutaman elokuvan. Yhteisenä Samin kanssa saimme ensi vuoden kalenterin, jossa maisemakuvia Suomesta, se pääsee näkyvälle paikalle keittiöön ja sitä on varmasti mukava katsella ensi vuonna.

Emme yleensä Samin kanssa toisillemme lahjoja osta tai ostamme ne sitten yhteistuumin joulun jälkeen. Sami haaveilee kaukoputkesta ja minä sormuksesta. Ostin kyllä Samille suklaarasian ja Bailey's kermalikööriä, kun hän siitä kahvin kanssa pitää. Mä sain Samilta ne elokuvat, mm. Ray Charlesin elämästä kertovan.

Paras lahja oli ehkä äsken lukeamani joulutervehdysmeili Suomesta, ihmiseltä, josta en ole pitkään aikaan kuullut mitään, mutta jolla on aina paikka sydämessä ja jota on välillä ollut kovasti ikävä! Toivottavasti kuulen sinusta pian uudestaan!

Mukava ja rauhallinen joulu ja vielä jatkuu onneksi, Sami menee töihin vasta torstaina ollakseen 3 päivää töissä ja sitten heillä on sunnuntai, maanantai ja tiistai vapaata. Menee keskiviikoksi töihin ja taas torstai ja perjantai vapaata, silloin menemme Shanghaihin kolmeksi yöksi ja mahdollisen (?!)  shoppailun lisäksi äänestämme presidentin vaaleissa.

Oikein lämmintä joulun jatkoa kaikille!