Pikkulinnut jo lauloikin, että kotirouva hankki ensimmäisen (ja viimeisen??? :-)) tatuoinnin. Ajatusta olen kypsytellyt jo varmaan 10v, tatskan paikka selvisi ehkä joskus 6v sitten, kun olin Pohjannaulan keikalle jossain Helsinkiläisbaarissa. Edessä oli tyttö, jolla oli kuva niskassa.

Eilen sitten päätin kävellä tatuointiliikkeeseen, jota oli kehuttu Hangzhoun länkkärilehdessä, ajatuksena oli kysellä hintoja, mutta mielessä oli kyllä sekin, että voin ottaa kuvan vaikka heti. Koska tarkkaa kuvaa ei ollut mielessä, niin katselin ensin kuvastoja ja samalla juttelin hieman tatuoijan kanssa, hän puhui jonkin verran englantia.

Lopulta päädyin ekassa kuvastossa olleeseen kuvaan, mistä halusin muuttaa keskellä olevan merkin, alkuperäisen merkitys oli uskonnollinen. Tuo kuvion sisällä oleva merkki on fu, joka tarkoittaa onnea, kun se on toisinpäin. Kun merkin laittaa väärin päin, kun kuten kuvassa, niin se tarkoittaa, että onni tulee, usein noita näkyy erilaisissa koristeissa mm. meidän ulko-ovessa on taloyhtiöltä saatu koriste, missä on tuo merkki. Lisää merkistä mm. täällä. Toi alla oleva kuva on otettu tän koneen web-kameralla ja se on peilikuvana. Tässä tää nyt on:


579064.jpg

Ihana ja magee!

Sain tällä viikolla uuden ihanan ja kauniin läppärin. Tämmöinen Applen valkoinen MacBook, väri on olellinen :-) Hieman kovempi malli olisi ollut musta, joten piti ottaa tämä keskitason malli. Laitan kyllä tästäkin kuvia lähipäivinä :-) Oli pakko asentaa tähän Firefox, kun ei muotoilu ja kuvien laitto onnistunut Safarilla, siis tämän vuodatuksen. Pitää tutkia asiaa, että saisko jollain asetuksilla sen muutettua.

Mutta tämmöstä tällä kertaa, mitäs tykkäätte?

Oikein mukavaa äitienpäivää kaikille äideille ja mummoille!