No niin, nyt olen viisas ja kirjoitan tämän ensin teksieditorilla. Kyllähän mä tiedän, että on riskaabelia kirjoittaa suoraan tuonne/tänne, mutta kun toisaalta se on niin helppoa ja nopeaa. Katsotaan, miten jatkossa teen, on tässä tietysti sekin hyvä puoli, että nämä ns. Päiväkirjamerkinnät jää muuallekin talteen kun vuodatukseen, kun voihan sekin periaatteessa päivänä minä hyvänsä kadota taivaan tuuliin.

Sami on pelaamassa sählyä Säde mukanaan, käyvät sitten sen jälkeen vielä uimassa. Varpun ja Vuokon laitoin jo tuossa puoli kymmenen aikaan päiväunille, kun olivat niin kamalan kiukkuisia ja väsyneitä. Nyt heidän huone on kyllä tosi pimeä, ehkä huomenna ei nahkavekkarit herätä 7 aikaan.

Mä olen lähdössä parin tunnin kuluttua kampaajalle. Lähdetään parin rouvan kanssa kokeilemaan Love-kampaamoa. En nyt muista, mitä tuo hoito siellä maksaa, mutta siihen kuuluu hiustenpesu, päänahan- ja niskahartiaseudun hieronta, lisäksi leikkaus tms, kuulostaa aika kivalta, kerron illalla, oliko se sitä! Pakko leikkauttaa samalla hiuksia, väriäkin pitäisi laittaa, mutta ehkä laitan itse jotain, kun ensin on leikattu.

Eilen kävimme samaisten rouvien kanssa Metrossa, mikä on tukku. Lähinnä ostin kamalat kasat ruokaa, lisäksi jotain pientä mm. maton ulko-oven eteen, villalle ja silkille tarkoitettua pesuainetta, siis tässä tapauksessa kestovaipoille (kiitos Yulan), pari piirakkavuokaa ja sitten melkein vaan ruokaa. Täytyy ensi kerralla katsoa noita astioita tarkemmin. Meillä oli varattu auto, samainen, millä miehet tekee työmatkat ja se odotti meitä kaupan luona, neljän tunnin vuokraus tila-autosta oli 180 remppaa eli n. 18 euroa ja kun sen jakaa neljällä, niin aika halvalla päästiin.

Inhottava hedari iski. Sen siitä saa, kun yrittää nukkua 7 pitempään. Meillä on äärettömän , epämiellyttävä sänky, todella kova ja siinä on vaikea saada hyvää asentoa. Pitäisi jossain vaiheessa koittaa saada siihen jonkinlainen petauspatja, jos se vähän edes pehmentäisi.

Nyt tuli lehti, China daily, joten lukemaan.