Tänään sitten tuli Samilta hyviä ja hyviä uutisia. En enää muista, mikä se toinen hyvä uutinen oli, mutta toinen oli, että päästään viikonloppuna muuttamaan. Tällä hetkellä suunnitelma on se, että lauantaina menemme tsekkaamaan asunnon ja allekirjoittamaan vuokrasopimuksen. Voimme samalla viedä myös jotain matkalaukkuja, koitetaan vähintään puolet tavaroista viedä tuolloin. Saamme kai sitten samalla avaimet eli periaatteessa voidaan loput tavarat ja itsemme viedä koska vaan. Varmaan muutamme lopullisesti kuitenkin vasta sunnuntaina, voidaan lauantaina tehdä ostoksia ja lähteä sunnuntaina sitten heti aamusta uuteen kotiin.

Tänään ostimme tyynyt ja tyynyliinat, sitten kaikkiin kolmeen vessaan käsipyyhkeet ja saippuat. Sitten vessapaperia, aterimia, kertakäyttöastioita ja jotain ruokaa. Vielä pitää ostaa mm. kattiloita, kauhoja, kylpypyyhkeitä, peitot ja lakanat, siivousvälineitä ja kaikkea mahdollista. Pyykinpesuainettakin pitäisi ostaa, pitäisi vaan osata valkata kestovaipoille sopiva pesuaine, voi olla vaikeaa, kun kaikki lukee purkeissa kiinaksi. Omoa on ja ehkä Arielia, ainakin näyttää siltä. Noista ei taida fleece tykätä?

On se jännä rakentaa taas koti alusta asti, siis ostaa ihan kaikki mahdollinen. Toki meille kontti sitten tulee jossain vaiheessa, mutta jotain perusjuttuja on pakko ostaa jo nyt. Sitten ruoat, niitä on kontissa aika vähän eli kaikki suolasta lähtien pitää hankkia. Tänään ostettiin vähän pastaa, riisiä, kamalan kallis pastakastike (purkilla oli euroissa hintaa 4e), ketsuppia ja vähän vauvoille ruokaa. Noilla päästään alkuun eli saadaan ekat pöperöt tehtyä. Kodin lähellä on kylä, jossa on hedelmä- ja vihannestori, lisäksi siellä on kauppa, jonka valikoima on kuulema laajentunut eli sieltäkin jotain perusjuttuja saa.

Nyt päästän Samin blogaamaan, hän siirsi kanssa bloginsa vuodatukseen ja on taas aloittanut kirjoittamisen, kannattaa käydä lukemassa!