Laitan nyt saman tien eilisen, tämän päivän ja huomisen "luukut". Ekassa kuvassa Säde tanssailee joulupukin kanssa ja sai sillä kivasti huomiota :-)

24039.jpg

Tässä kuvasin rappusilla istuvia tonttuja tai taitaa siellä yksi lumiukkokin olla.

24038.jpg

Tässä taas mestariposeeraaja-Säde, päällään eilen ostamani untsikka, missä hiutale-koristeita ja päässään letillinen tonttulakki.

24040.jpg

Kävimme Säteen kanssa tänään postissa, kun oli tullut pari pakettilappua. Taksikuskilla ei ollut aavistustakaan, mihin ollaan menossa ja häntä selvästi stressasi, kun neuvoin vaan koko ajan eteenpäin enkä tajunnut mitään hänen höpinöistään. Tuossa postin lapussa on kai leimassa osoite, mutta ei se ole oikein uponnut edellisiin kuskeihin, onneksi itse sentään jo yleensä tietää, mihin on menossa ja osaa neuvoa. Tänään tuli paketti Kanadasta mun kummitädiltä sekä Hyvinkäältä, kiitokset sinne! Jälkimmäistä olivat vähän tullissa avanneet, mutta suht siistit paketit oli silti. Se Vantaalta marraskuun lopussa lähtenyt paketti on edelleen matkalla, toivottavasti tulossa kuitenkin!

Huomenna olisi lapsille influenssa-rokotuksen tehostus, mutta ainakin tällä hetkellä pienimmät tuntuu vielä aika räkäisiltä, pitää vielä aamulla katsoa tilanne. Sädekin tunnollisena koululaisena heräsi eilen aamulla nenä tukossa, eipä ole tässä syksyn aikana paljoa sairastellutkaan. Nyt on onneksi hänelläkin kolme viikkoa lomaa, saa nukkua pitkään ja touhuta rauhassa, tosin tänään oli jo monta kertaa tylsää...

Mukavaa joulunalusviikkoa! Älkää stressatko, tulee se joulu, vaikka ei koko koti kiiltäisikään ja olisi miljoona huippulahjaa kuusen alla tai koko kuusta!