Tai ainakin tänne meille. Ilma on selvästi viilentynyt, aamuisin on ollut jotain +18 astetta, mikä selkeästi on jo viileää. Farkut on kaivettu jalkaan ja ulos laitettu pitkähihaista. Ihan mukavaa kyllä, noita shortsikelejä olikin jo ihan riittävän kauan!

Ensin pitää laittaa vähän onnitteluja:

Sarille ja Timolle onnea uuteen kotiin!!!

Timolle onnittelut syntymäpäivän johdosta!!!

Iisalle onnittelut syntymäpäivän johdosta, oliko isot bileet?

Ja Veli-ukille myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut!!!

Aika on mennyt täällä taas nopeasti, tuntuu, että päivät menevät ihan vilahtamalla ohi. Tällä hetkellä on niin paljon ennalta sovittuja menoja, että puuhaa riittää. Varpu ja Vuokko ovat kotiutuneet kouluun tosi hyvin! Eilen jäivät sinne aamulla tosi tyytyväisinä ulos leikkimään, hyvä, että muistivat äidille bye byet sanoa. Lauantaina oli muuten jännä tilanne, kun Vuokko huuteli mua sanoin äittii, äittii. Sitten kun ayi tuli siihen, niin Vuokko alkoi puhumaan mamasta :-) Koulusta on tullutkin kommenttia, että Vuokko puhuu hyvin ja selkeästi ja olemme tälle uudelle ayillekin esittäneet toiveen, että puhuisi enemmän lapsille ja on hän nyt puhunutkin.

Viikonloppuna kävimme pari kertaa ravintolassa syömässä. Ensin Samin kanssa kahdestaan lauantaina Banana leaf curry house:ssa ja sitten sunnuntaina koko perheen ja muutaman muun kanssa Banana leaf:ssä. Ruokalistat ovat noissa samantyyppiset, mutta hieman erilaiset kuitenkin, namia oli!

Perjantaina on koulussa illalla Halloween ja sitä varten ostimmekin jo Hong Kongista vaatteet, tosin mulla on vasta peruukki kasassa. Itse en mikään Halloween-fani ole ja kotona se ei näy mitenkään, mutta kiva on aina koululle mennä ihmisiä tapamaan ja lapset tykkäävät varmasti!

Nyt alan valmistautumaan salille lähtöön. Hanzu opasti eilen ohjelman kanssa ja nyt on hyvä ohjelma pariksi kuukaudeksi. Hyvältä tuo salilla käynti taas tuntuu, toivottavasti nyt vaan jaksaa käydä, ei mee paikat rikki ja tule lapsille mitään sairastelukierteitä.

Mukavaa viikkoa vaan kaikille. Minkäslaista säätä sitä on teillä päin?