Tai naama ei nyt niin kamalan punainen ole, mutta hartiat kyllä totaalisen palaneet :-( Suojakerroin on ollut 30 koko ajan, mutta näköjään parin tuntia altaalla tekee silti tehtävänsä. Olisi pitänyt tänään jättää aamualtailut väliin, mutta ei malttanut, kun lapset siellä niin viihtyy. Tytöt on kauniisti päivettyneet, Säteellä vähän hartiat punertaa, mutta eivät ole palaneet. Varpulla ja Vuokolla on altaalla lierihatut päässä ja Decathlonista ostetut pitkähihaiset uimapaidat uimapöksyjen kanssa, suojaa tosi hyvin, semmoiset pitäisi olla itselläkin...

Tänään käytiin aamupalan jälkeen altaalla, jonka jälkeen syötiin ruoka ja tultiin mökkiin. Pienet meni päikkäreille, Samikin hetkeksi ja mä taisin nukkua jopa 3 tuntia... Silti nyt klo 22:41 alkaisi jo uni maittamaan... Säde pelaili muiden uniajan PSP:llä ja unien jälkeen lähdimme pienelle kävelylle tuonne meren rantaan. Sitten kylvyt/suihkut ja Seafood BBQ:ta syömään. Ei ollut niin herkku kun eilinen, mutta kyllä sieltä kaikille sapuskaa löytyi! Vuokko ei suostunut syömään mitään ja halusi pian rattaisiin nukkumaan. Mökkiin palattuamme huomasimme, että pienellä on kuumetta :-( Täytyy toivoa, että helpottaisi pian, onneksi on lääkitystä mukana, jopa pari ab-kuuriakin. Pienillä edelleen molemmilla yskää ja nuhaa, Säteellä edelleen kevyttä yskää tai kovaahan se on, kun meinaa siihen melkein tukehtua mutta yskänkohtauksia on harvakseltaan onneksi.

Huomenna, jos pikkuväen vointi sallii, niin käymme läheisessä kylässä aamupäivällä. Mun niska ei salli altaalle menoa pahimman auringon aikaan, joten voisimma käydä katsomassa vähän Vietnamilaista kaupunkielämää. Niin, tuossa "kylässä" on itse asiassa melkin 200 tuhatta asukasta, ei se siis kovin pieni ole.

Kuvia on otettu aika vähän, tässä muutama. Ensin kuva ylhäältä respan vierestä otettuna, nuo bambu-kattoiset ovat tämän resortin mökkejä:

406996.jpg

Tässä olemme menossa iltapäiväkävelylle rantaan:

407007.jpg