Täällä on nyt ilmat suosineet, viikko sitten oltiin ihan keväisissä fiiliksissä ja nyt tuntuu jo kesältä! No, kyllä pitkähihaista vielä käytetään, eikä muutenkaan olla kesävaatteisiin aivan siirrytty, mutta ilmat kyllä suosii! Eilen taisi olla +20 astetta varjossa ja aurinko paistoi kauniisti!

Lauantaina kävimme Samin kanssa Metrossa ostoksilla. Suomesta tuotu flunssa vaikuttaa edelleen vahvasti ja tuolla lähikaupassa käynti tuntuu yllättävän suurelta fyysiseltä ponnistukselta. Sami siis kantoavuksi ja ostettiinkin ihan hyvä setti tavaraa. Joudun kyllä tänään raahautumaan lähikauppaankin, mutta onneksi ihan hirveätä satsia ei tarvitse kotiin raahata.

Eilen käytiin Samin ja Säteen kanssa kävelemässä "urheilukadulla", mutta emme sieltä mitään kovin ihmeellistä löytäneet, ilmeisesti paras tarjonta olisi ollut toisessa suunnassa katua, pitää tehdä uusi reissu. Löysimme kuitenkin Max Hobby -kaupan, missä on kauko-ohjattavia ja pienoismalleja. Sieltä ostimme muutaman kauko-ohjattavan auton. Nuo kolme autoa taisivat maksaa yhteensä alle 20 euroa, mutta sieltä löytyi kyllä usemman sadankin euron laivoja ja autoja.

Myöhäisen lounaan hoidimme Hootersissa ja olikin mukavan rauhallista. Asiakkaita ei ollut juuri ollenkaan, henkilökuntaa myös vain muutama, joten eivät harrastaneet ollenkaan välitansseja!!! Säde tykkää käydä tuolla ja siksi sinne menimmekin, ruoka on myös hyvää ja musa on yleensä aina hyvää! Uusin More lähti myös matkaan, sen vuoksi kannattaakin käydä aina alkukuusta...

Illalla kävi kahvilla muutama reissutyöläinen, mukavaa oli rupatella ja kuunnella Oulun seudun murretta :-) Sitä kyllä kuulee täällä muutenkin niin paljon, että todennäköisesti alkaa kohta itsekin puhua murteella... :-)

Olen taas innostunut lukemisesta ja tänään aamulla luin illalla aloitetun kirjan loppuun. Kaapissa on onneksi jokunen kirja lukematta ja ainahan voi aloittaa uuden kierroksen, jos lukeminen loppuu! Kaupassa pitäisi lähteä käymään ja hakea Viivi-hamsterille lisää puruja ja ruokaa. Aika söpöliini tapaus, vaikka onkin luonteeltaan hieman varautunut, suurimman osan ajastaan tuntuu olevan mökissään, yön pimeinä tunteita käyn vähän juoksupyörää testaamassa ja levittää kaikki jyvänsä, ilmeisesti juuri sitä tiettyä jyvää etsien. Ei todellakaan mikään seurallinen tapaus ole tuo.

Mutta eipä tässä muuta, minä menen nauttimaan auringosta, nauttikaa te lumesta tai loskasta tai mikä se päivän sää sitten onkaan...