Vuosi sitten taisimme olla täällä pre-visiitillä, näihin aikoihin se oli. Sen jälkeen on tapahtunut paljon, mutta on vuosi kyllä mennyt mielettömän nopeasti! Samille just eilen puhuin, että jos vuoden päästä pitää lähteä jos pois, niin eihän tässä ehdi mitään! No, ehkei tarvitse...

Thiire kyseli kommentissa, että miten pienet voi. Ihottuma oli ilmeisesi ihan vaan kuivasta ilmasta johtuvaa eli kun ilmat lämpeni, niin posketkin paranivat! Olemme jopa ottaneet vähitellen maidon takaisin ruokavalioon, sellaisenaan eivät juo, mutta jogurttina ja juustona menee. Tuntuu, että jos enemmän antaa, vaikka ruoan tekee maitoon, niin Varpulla menee silloin pakki sekaisin. Muuten nuo voi oikein hyvin, vauvoja vielä, hiuksiakin niin vähän :-)

Edelleen on tullut kommentteja kiinni-jäit-viestiin, onpa kivaa! Ja puutarhamme kukkiakin on arvailtu, pahus kun en vaan ole saanut aikaiseksi ottaa niitä lisäkuvia. Osa kukista on varmaan jo lakastuneetkin... Kirsikkapuussa on muuten mielettömästi raakileita, toivottavasti kypsyvät syötäväksi asti!

Viikonloppu meni nopeasti. Perjantaina oli tarkoitus mennä illalla vähän kauppoihin koko perheen kesken, mutta mr Li teki oharit ja auto ei tullutkaan, oltiin sitten kotona. Lauantaiksikin oli auto varattu ja kyllähän se sieltä sitten tulikin, tosin 15 min myöhässä. Käytiin Carren ostarilla, mäkissä ja lopuksi itse Carressa. Illalla iski sitten migreeni ja Sami laittoi pienemmät yöunille ennen työkaverinsa läksiäisiin lähtöä. Oma olo koheni onneksi, kun luin vähän arabiaa/idoa tms....

Eilinen oltiin vaan kotona. Ruokatilaus tuli Shanghaista ja kokkailtiin vähän ruokaa, Sami teki pannariakin ja ihan hyvää tuli, vuokaan vaan jäi kovasti kiinni voitelusta huolimatta. Leivinpaperit on täällä niin kapeita ettei voi sellaisen päälle uunipannulle laittaa. Ehkä kesällä ostan yhden paketin mukaan.

Vuokko muuten oppi eilen tulemaan pinniksestä pois. Oli päiväunille menossa, mutta kuului vaan tepsuttelua huoneesta. Laitoimme sitten toisen laidan alas, vähän turvallisempaa, kun reunan yli tuleminen. Yllättävää, että Vuokko oppi ensimmäisenä, Varpu kun on muuten ollut motorisesti jotenkin edempänä koko ajan. Ihan hyvin meni kuitenkin yöunille ja tänään päiväunille, vaikka sängyssä ei vankina ollutkaan. Aamulla kuului, kun joskus 6.30 heräsi ja alkoi leikkimään huoneessa olevilla leluilla. Isoja tyttöjä, vaikka vauvoja ovatkin :-)

Nyt kupponen kahvia ja päivän lehden luku.

Onnittelut muuten Hannalle ja Jussille! Harmi etten ollut mukana menossa!