Tämä viikonloppu meni aika paljon kaupoissa kierrellessä, aika vähän tuli kyllä mitään ostettua. Perjantaina käytiin Säteen kanssa Hangzhou towerissa eli Dashassa, sieltä ostin vaan pari lelua Säteelle. Lauantaina kävin erään rouvan kanssa Intime-tavaratalossa, mistä ostin pienille uudet hiekkalelut ja itselleni lompakon, yksi alennusmekko Vuokolle jäi myös käsiin. Ei tässä montaa mekkoa ole vielä tullut ostettuakaan...

Tänään olikin sitten taas auto varattu, mentiin Carren eteen ja siitä käveltiin yhteen tavarataloon. Pitkästä aikaa katseltiin siellä vähän kaikkea, Sami osti yhden t-paidan ja Säteelle löydettiin pyöräilykypärä. Alimmaisessa kerroksessa myytiin cd-levyjä ja ostettiinkin iso kasa levyjä, hinnat 25-40 remppaa eli 2.5-4 euroa ja ovat siis aitoja. Aika suppeahan tuo länkkärivalikoima oli, mutta jotain ihan kivaa jäi käteen ja jotain sinne vielä jäikin, kun en enempää kehdannut ottaa :-)

Huomenna lähdetäänkin Säteen kanssa Shanghaihin, mennään junalla ja takaisin tullaan autolla tiistaina, kun sopivasti erään pariskunnan Suomi-vieraat lähtevät tiistaina pois. Yövymme Peace-hotellissa, käymme varmaankin huomenna kirjakaupassa sekä eräässä lastenvaate- & leluliikkeessä. Otetaan rennosti ja nautiskellaan rauhasta. Tiistaina ollaan hotellissa siihen asti, kun heittävät pois ja käydään lääkärissä, jospa polvesta jotain selviäisi. Turvallisimmin mielin sitä käy sitten jumpassakin, jos polvessa ei ole mitään isompaa, mikä voisi mennä vielä pahempaan kuntoon.

Palainen kukkakuvien merkeissä mahdollisesti ensi viikolla. Pian pitäisi kuvata ennen kuin lakastuvat pois. Tiistaiksi ja keskiviikoksi lupasi yksi säätiedotus +30 astetta, että tarkenee kyllä! Loppuviikoksi kyllä sitten taas viileämpää. Pitäisi saada talon keskuslämmitys taas päälle, niin voisi vaihtaa ilmastointi-asentoon, jos kovin alkaa sisälläkin paahtumaan. Jotenkin vaan tuntuu siltä, että sitäkin saadaan odottaa ja siitä tapella. Toivottavasti olen väärässä!

Mukavaa viikon alkua! Syntymäpäiviään tällä viikolla viettää ainakin äitini ja pari nimipäiväsankaria asuu tällä alueella, samassa perheessä vielä, mahdetaanko saada nimpparikakkua :-)