Myrsky laantui sitten rantaan tullessaan ja ei täällä näyttäytynyt sen enempää. Koko päivän satoi kyllä vettä pieniä taukoja lukuunottamatta ja taivaalla liikkui monenlaista pilveä. Illalla oli ilma todella kirkas, kaikki kolme ikkunasta näkyvää pagodaa näkyi kauniisti valaistuna. Jotenkin tuntui kuitenkin, että jalankulkijoita ja pyöräilijöitä oli normaalia vähemmän liikenteessä, koulut ja päiväkodit oli suurimmaksi osaksi suljettuja, ehkä ihmiset olivat varmuuden vuoksi sisätiloissa, kun ei voinut olla varma, että menikö se jo vai onko vielä tulossa?

Meilläkin meni päivä kotosalla. Itse reippaana tyttönä leivoin Rosen Jaanuskan ohjeen mukaan omenapiirakkaa ja hyvää tuli! Säde söi useamman palan, Vuokolle riitti yksi ja Varpulle murunen, ihme tyttö, kun ei tuollainen herkku maistu! Me Samin kanssa söimme isot palat illalla kahvin kanssa, njam!

Huomenna lähdemme neljän rouvan porukalla junalla Shanghaissa käymään. Yksi rouvista tekee pikana isot ostokset lastenvaate- ja feikkimarkkinoilla, yhden pitää ainakin käydä konsulaatissa. Todennäköisesti hajaannumme ainakin osaksi aikaa. Itse haluan käydä kirjakaupassa, mutta myös lastenvaatemarkkinoilla ainakin pikaisesti, Varpulle ja Vuokolle pitää käydä etsimässä kruunut, vanhat on kadonneet ja/tai menneet rikki. Vaatteita en nyt niin kaipaa, pitää ehkä tehdä joku äidin oma vkl-reissu taas ja käydä silloin ajan kanssa.

Lauantaina olemme myös menossa muutaman rouvan kanssa Shanghain suuntaan, lähdemme Ikeassa käymään. Mulla on ostoslistalla lähinnä tekstiilejä, mutta harkinnassa myös sohvan ostaminen makuuhuoneeseemme, siinä olisi sitten sohva seuraavan kodin olohuoneeseenkin. Tarkoitus oli käydä täälläkin huonekalukauppoja kiertämässä ennen Ikean reissua, mutta viime viikon olin kipeä ja tämä viikko on vaan jotenkin mennyt... Sohvaa ei ole kyllä pakko ostaa hetinyt, Ikeaan tulee varmasti mentyä uudestaan vielä ennen joulua.

Nyt unille, raskaan(aivo)työnraataja menikin nukkumaan jo kahden Lost-jakson (Season III) jälkeen tunti sitten. Pienet neidit nukahti sohvalle melko varhaisessa vaiheessa, Varpu jo kuudelta ja Vuokkokin puoli seitsemän aikaan, mutta jospa unta riittäisi 6:30 asti, siinä vaiheessa pitää joka tapauksessa alkaa heräilemään.

Öitä!