Siskoni Milla-koira on jo vanha rouva, vietti tällä viikolla jo 14-v syntymäpäiviään ja minä unohdin ne täysin! Anteeksi Milla! Tässä kuva ihanasta Millasta, joka ihmettelee, että miten nuo tuossa lattialla nukkuu?! Kuva otettu kesällä, ei ikävä kyllä ollut parempaa kuvaa vanhasta rouvasta koneella.

29966.jpg

Syntymäpäiväänsä olisi tänään viettänyt isäni, pyöreitä vuosia vielä eli 70 vuotta olisi tullut täyteen. Hän on kuitenkin katsellut meitä jo yli 15 vuotta tuolta pilven reunalta, Positiivareiden värssypankista löysin mielestäni sopivan runon:

Illalla kun Pohjoisen taivas tummuu,
yksi tähti siellä kirkkaimpana loistaa,
se olethan sinä siellä kuiskaten:
"Enhän mennyt minnekään,
nyt seuraan täältä teidän elämää".


Viime yö oli taas vähän rankka. Joskus kahden aikoihin alkoi Varpu oksentelemaan ja Vuokko jatkoi vähän myöhemmin, molemmat oksensi useamman kerran ja siinä sitten varmaan jonnekin viiteen asti melkein valvottiin enemmän ja vähemmän. Varpu heräsi jo joskus 7.30 kailottamaan ja Vuokko nopeasti alkoi säestämään, Sami sitten nousi heidän kanssaan, oli mun vuoro nukkua pitempään. Varpulla oli vatsa ihan ripulilla aamupäivän ja Vuokollakin vatsa löysällä iltapäivästä. Nyt yöunille ei meinannut Varpu oikein rauhoittua ja Sami onkin nyt tuolla nukuttamassa = nukkumassa.

Huomenna Sami käy ostamassa uuden vesiautomaatin ja ainakin jonkin aikaa aiomme tarjota Varpulle ja Vuokolle vain kaupasta ostettua pullovettä, sillä emme tiedä, onko tuo pömpelivesi mistä kotoisin ja kuinka puhdasta. Lisäksi koitamme saada ensi lauantaiksi ajan Shanghaista lääkäriltä, ottaisivat ulostenäytteen, sekä ehkä allergiatestit Varpulta, lisäksi jonkinlainen 1.5v lääkärintarkastus ja MPR-rokotukset, jos heillä on. Kunhan tuohon ihmeelliseen oksenteluun nyt saisi jonkinlaisen selvyyden.

Tilasimme taas ruokaa Shanghaista, toimitus kun on sunnuntaisin ilmainen tänne Hangzhouhun. Eilen sieltä jo soitettiin ja kovasti oli tavaraa, jota ei ollut tai merkki oli muuttunut. Ihan putkeen ei mennyt, mutta eipähän tarvitse noita kaupasta nyt raahata. Tuo lista, mistä tuotteet valitaan, on vuodelta 2002 eli siksikin tilaaminen hankalaa, kun varmaan puolet tuotteista on sellaisia, mitä ei enää myydä. Itse kaupassa on vaikka mitä länkkärijuttuja länkkärihinnoin, pitäisi käydä siellä aina Shanghain reissulla ja sitten tilata hyviä tuotteita netin kautta. Ensi sunnuntaina varmaan käydäänkin tuolla kaupassa ennen kotiin lähtöä.

Jos pressan vaaleissa tulee toinen kierros, niin sitten ollaan sopivasti taas Shanghaissa äänestämässä. Tietysti toivon, että valitsemani ehdokas menisi jo ensimmäisellä kierroksella läpi!

Mukavaa viikkoa kaikille, meillä olisi vielä kaksi arkista viikkoa ja sitten kutsuu Boracay!