En tiedä, onko muuttostressiä, yleistä väsymystä ja kyllästymistä, seinät kaatuu päälle -syndrooma vai mikä vaivaa?! Eilen tuli illan viimeisinä hetkinä ryppy rakkauteen ja vieläkin ottaa päähän. Koko viikonloppu meni kirpparitavaroiden hinnoitteluun ja pari hassua kassillista sain vasta laitettua. Tekisi mieli käydä maksamassa varattu pöytä ja lahjoittaa kamat johonkin Lähetystorille... No, ehkä mä nuo illalla sinne raahaan, _jos_ mies tulee ajoissa kotiin ja koitan päivittäin viedä jotain lisää.

Niin, valittelin illalla miehelle, että olen loman tarpeessa. Koitti sitten vängätä jotain, että ei ollut kovin rentouttava viikonloppu hänelläkään. Ei vaan jotenkin näyttänyt kovin rankalta se Windowsin asennus, mutta mitäs minä mistään tiedän. Toki hän hoiti vauvojakin ja antoi mun nukkua aamulla pitkään, nukkui kyllä itsekin päikkärit ja illalla vauvojen kanssa pari tuntia. Ircissä tiesivät kertoa, että miehellähän oli kaksi vapaailtaa juuri, olivat blogista lukeneet, totta! Vaikutus näköjään menee nopeasti ohi, ehkä vapaaillat eivät olekaan rentouttavia?

Esikoisella alkoi loma ja onneksi ainakin tämä eka päivä on alkanut ihan kivasti. Nukuttiin suht pitkään, söi aamupalan, katsoi yhden dvd-elokuvan ja lähti kaverin kanssa pihalla, siellä on nyt ollut jo ainakin tunnin. Tarkoitus olisi tehdä meille lukujärjestys, missä olisi päivän tehtävät ettei lomailu menisi ihan telkkarin katsomiseen ja tietokoneella pelaamiseen. Nyt ei tosin esikoinen voikaan pelata sitä Alkupolku enkkua, kun ei se toimi tässä *itun XP:ssä, eikä muita sinisen ikkunan koneita talossa ole just nyt, eikä tulekaan. Pitäisi katsoa, että löytyykö tuosta jotain uudempaa versiota tai löytyiskö XP:lle jotain muuta vastaavaa.

Jos hakisi postin ja alkaisi raivaamaan tätä kämppää. Irccikin pääsi lomalle, ainakin hetkeksi.