Katselinpa illalla taas telkkaria, kun Sami sääti Wlan-tukiasemaa, käytiin nimittäin sellainen ostamassa elektroniikka-marketista. Tuolla järven toisella puolella on katu, jossa on erityisen paljon elektroniikkaa myyviä kauppoja. Siellä on pari isompaa kauppaa, missä torimaisesti on kojuja, jossa on omat myyjät. Sieltä löysimme yhden kaupan, jossa oli täkäläisittäin tosi hyvin englantia puhuva tyttö myymässä ja kaupat tuli. Lopuksi tyttö kyllä vielä kysyi Samilta, että olenko hänen vaimonsa 8-) Kiinalaiset tytöt tykkää länkkäreistä...

Niin, siitä telkkarista. Tulipa sitten eilen taas missikisat, mutta olikin vuorossa miesten kisa. Ihan komeita poikia oli ja edelleen jäi epäselväksi, että voittiko joku. No, ehkä tänään tulee taas lisää.

Tulevan kotimme Land lord elelee Australiassa ja homma etenee hitaasti. Hän ei uskalla tehdä hankintoja ennen kuin vuokrasopimus on allekirjoitettu ja ilmeisesti TB ei ole saanut "uskottua miestä" kiinni tai muuten homma tahmaa. Todennäköisesti pääsemme kuitenkin viikon sisällä muuttamaan, toivon, että jo viikonlopuksi. Täytyy varmaan tänään käydä ostamassa pieni setti astioita ym. pientä, millä pääsee alkuun uudessa kodissa.

Kohta tulee lääkäri kotikäynnille. Alkaa olla lääkäriaseman touhussa vähän rahastuksen makua 8-/ Tosin meillä on vakuutus eli sikäli ihan sama. Tänään oli lääkäri sieltä soittanut ja kertonut, että antibioottikuurin pitäisi olla 10 päivää... Vasta kaksi kertaa ollaan lääkärissä käyty, mutta aiemmin eivät ole tuota kertoneet, olettivat, että menisimme taas tänään siellä käymään. No, lääkäri tulee nyt hotellille, kun ei ole mitään mieltä siinä, että Sami on jatkuvasti töistä pois pari tuntia melkeinpä turhien lääkärissä käyntien vuoksi. Vielä tytöillä on vähän yskää ja kevyesti nuhaa, mutta kestäähän tuo nyt aina hetken ennen kuin täydellisesti paranee.

Tässä neuvotellaan, kumpi lelun saa 8-)

7170.jpg

P & P on päässyt kotiin suloisen tyttärensä kanssa, onnea! Nyt arki onkin ihan erilaista kuin kuukausi sitten, jo kaupassa käynti ihanan suloisen vauvan kanssa on toista, kun kaikki varmasti haluavat kurkata rattaisiin. Toivottavasti mekin näemme AB:n pian!