Olipas aika kiva päivä tänään! Lähdin Helsinkiin vasta kahden jälkeen ja pyörin kaupungilla siis useamman tunnin. En juuri mitään ostanut, siskolle yhden kirjan ja sitten yhden lehden itselle. Kävin kai jopa neljässä kirjakaupassa, sitten pikaisesti parissa vaatekaupassa. Herkuttelin kahvilla ja vielä toisen kerran kahvilla 8-) Vikat kahvit join Savoyn kahviossa ennen keikan alkua.

Ja sitten siihen keikkaan! Ei voi muuta kun kehua taas Rajatonta, oli kyllä kaikin puolin täydellinen paketti! Biisejä tuli monipuolisesti laidasta laitaa. Tuli uudelta albumilta, vanhoilta, tuli Abbaa, Stingiä ja Beatlesiakin. Osa oli kauniita tunnelmapaloja, toiset hauskoja ja toki mukana oli biisejä, joiden aikana yleisö osallistui laulamalla, taputtamalla ja tekemällä aaltoja 8-)

Laskeskelin tuossa, että olen 4 kertaa nähnyt ja kuullut Rajatonta, livenä siis. Ihan eka kerta oli vajaa 2 vuotta sitten Tampereen Sävelen karonkassa ja siellä oli myös bändi taustalla, oli hieno kokemus! Sitten siitä innostuneena vein miehen kuuntelemaan Rajatonta Espoon kirkkoon, missä siis oli vähän hengellisempää ohjelmistoa, mutta hyvin upposi sekin. Sitten jouluna -04 ostimme joitakin lippuja joululahjaksi Rajattoman joulukonserttiin ja olimme siis itsekin kuuntelemassa. Ja nyt tämä tämänpäiväinen. Nyt voikin mennä taukoa ennen kuin seuraavan kerran livenä kuulee, jos eivät sitten Kiinaan tule esiintymään.

Päivä oli muutenkin kiva. Sain mennä miten huvittaa ja miettiä asioita. Yksi juttu, minkä tajusin oli se, että tässä on oikeasti enää pari kuukautta aikaa tavata ystäviä täällä Suomessa. Joten nyt pitää alkaa sopimaan treffejä ihmisten kanssa!