Lauantai meni siis Ikeassa ja eilen sieltä vihdoin tuotiin isot tavarat, odottavat varmaan vielä muutaman päivän kokoamista. Vaihdetaan tyttöjen huoneet päikseen, jos sitten vaikka uusista huoneista saisi kuvia laitettua.

Maanantaina kävin ekaa kertaa laittamassa kynnet eli manikyyri ja kukkakynnet tuli maksamaan n. 6 euroa, ei kovin paha hinta siis. Vähän nää tuntuu "tyttömäisiltä" mun makuun, mutta ihan ok, ehkä menen joskus toistekin.

Tänään käytiin Life Spa Hangzhou -nimisellä salilla, sieltä löytyy ihan punttisali ja sitten erilaisia jumppia. Yksi suomalaisneiti siellä käy ja sai meidän ilmaiseksi tutustumaan. Olimme BodyStep-jumpassa ja oli hauskaa. Ihan ihmeissäni olin, että jaksoin koko tunnin mukana, välillä jalat meni kyllä eri suuntaan, kun mitä piti, mutta tekemällä varmaan oppii! Ostin samalla kolmen kuukauden kortin sinne, saan käydä vaikka joka päivä ja niin jumpissa kun punttiksellakin. On mm. joogaa (voi olla kyllä vaikeeta kiinaksi), sitten BodyCompatia, BodyPumpia, BodyJamia, BodyBalancea  ja tuota BodyStepiä ainakin. Tavoite on, että 2-3 kertaa viikossa kävisin, aluksi varmaan noissa jumpissa. Salilta löytyi  myös ihan suomalaisen oloinen sauna, ei tässä kyllä pahemmin ole saunaa kaivannut.

Nyt Sädettä hakemaan.

Ai niin, myöhästyneet nimpparionnittelut ainakin Tuirelle Curling-kaupunkiin sekä Onnille sinne maalle :-)