Huomaa ettei sitä tajua oikein juoda riittävästi. Iltaa kohden muuttuu olo aina vähän nuutuneeksi, päätä jomottaa ja muutenkin on epävakaa olo. Vettä ei mee riittävästi tai muitakaan juomia. Ulkona olen liikkunut aika vähän, mutta kun kantaa parin päivän maidot ja ruoat kaupasta kotiin, niin hiki kyllä virtaa ja pitäisi tankata sen edestä. Välillä muistan alkuillasta, että olen juonut vain pari mukillista kahvia... No, koitan ryhdistäytyä ja juoda taas urakalla!

Eräs Rosen rouva vinkkasi tänään, että Carresta saa "vichyä" myös isoissa muovipulloissa ja niin sitä olikin! Vähän Watsonsia enemmän suolaveden makuista, mutta upposi kyllä! Eipähän tarvitse pikkutölkkejä kanniskella niin paljon ja ei ole pakko aina juoda sitä tölkillistä, riittää pieni lasillinenkin. Carreen tuntuu muutenkin tulevan uusia länkkärikamoja, oli Arlan fetaa ja mozzarella-raastetta ja kuivapuolella vaikka mitä. Sisääntulokerros on autioitunut, ylemmät kerrokset jo aiemmin eli jotain remonttia on ilmeisesti tulossa tai sitten ei kukaan halua maksaa sähkölaskuja kesän aikana...

Säteellä on vielä 5 kokonaista lomapäivää. Tiistaina haettiin koululta koulupuvut ja kysyin samalla toimistosta open nimeä, Säteelle tulee ihan uusi opettaja Mrs. Robinson, jolla on itselläänkin kaksi lasta koulussa. Viime vuoden kaksi ekaluokkaa sekoitetaan eli osa luokkakavereista on samoja ja osa vaihtuu. Varmasti kesän aikana on lapsissa ollut muutenkin vaihtuvuuttaa, pois on lähtenyt ja uusia tullut. Ensi tiistaina on Open House, jolloin käydään tutustumassa opettajaan ja luokan sijaintiin, sitten keskiviikkona alkaa koulu.

Varpu ja Vuokko oli jo tällä viikolla koulussa, tiistaista torstaihin. Hieman aamuisin itkeskelivät ja eilen kun Vuokolle sanoin, että eihän itketä aamulla koulussa, niin Vuokko vastasi, että Vuokko itkee koulussa, Vuokko äitiä ikävä... Aika nyyhkistä. Onneksi tiedän, että pitemmän päälle nuo tarvii jotain ohjelmaa ja minä sitä, että ne on muutaman päivän jossain, sillein jaksetaan kaikki paremmin! Tänään koulun jälkeen kun taas tenttasin, niin Vuokko sanoi ettei Vuokko itke, kivaa koulussa :-) Ja olivat menossa huomennakin sinne, mutta eivät nyt pääse, kun on vapaapäivä.

Vuokosta on tullut hirmuinen neiti. Aiemmin Varpu rakasti yli kaiken mekkoja hiuspampuloita, no, edelleen mekko on suosittu vaate, Varpu haluaa aina ison hameen, pampuloita ei enää halua, rakastaa Barbie-lehtiä, missä prinsessojen kuvia. Mutta Vuokko, meidän poikatyttö, aamulla pitää saada pampulat ja pinnit päähän, muuten ei tule mistään mitään! Iso hame piti hänenkin illalla saada päälle ja sitten pyörähdeltiin se päällä. Kai mä sitten oon meidän perheen ainut kunnon poikatyttö, vaikka isoa hametta käytän minäkin...

Sami meni jo unille, taidan siirtyä perässä. Huomenna mä saan nukkua vähän pitempään, kun ayi hoitaa nappuloiden aamupalan eikä tarvitse lähteä ketään viemään minnekään. Huomasi, että lento ja aikaero väsytti taas jotenkin pitempään. Ekoilla kerroilla sitä oli suunnilleen seuraavana päivänä jo ihan normaali, nyt meni eka viikko enemmän tai vähemmän sumuisena. Ja kun mä en osaa mennä ajoissa nukkumaan ja toisaalta kolmena aamuna on pakko herätä seiskalta, niin ei meinaa unet noina öinä riittää. Mut jos nyt ottaisin vähän unia takaisin.

Öitä ja mukavaa viikonloppua!