Heräsin viime yönä kai joskus neljän aikaan siihen, että kissa mouruaa, siis ulkona, toivottavasti ainakin... Liittyipä seuraan sitten toinenkin kissa ja kamala mouruaminen jatkui jonkin aikaa. Olen nähnyt ainakin yhden kulkukissan liikkuvan tässä meidän kulmilla, ei ilmeisesti ole ainut. Samikin heräsi ja mietti ensin, että jos Varpu ja Vuokko pitävät sellaista ääntä, mutta ei se kyllä ollut mahdollista, ihan niin hyvin eivät elämiä matki. Aamulla kyllä mietin, että näinkö unta, vaikka kovin todelliselta se tuntui, pitääpä kysyä illalla Samilta...

Sitten heräsin joskus ennen seitsemää aamulla siihen, että Vuokko itkee ja päätin reippaana tyttönä mennä laittamaan tutin suuhun. Huoneessa oli tuttua makea kakan tuoksu ja kun unipussikin tuntui kostealta, niin päätin kantaa tytön meidän kylppäriin ja pyysin Samin avuksi. Toin vielä sängynkin meidän makkariin, siinä kun on renkaat alla ja olihan siellä vuotaneen kakkavaipan jälkien lisäksi myös kevyesti oksennusta. Ei tajuu! Mikä ihmeen tauti tämä on? Aamupuuron jälkeen teki vielä kamalat vellit vaippaan, sen jälkeen on onneksi ollut rauhallista.

Sopivasti sitten itselläkin meni taas vasta sekaisin ja nyt klo 13 mennessä olen juonut muutaman kulauksen vihreää teetä ja saman tien joutunut vessaan istumaan, otin nyt Imodiumit kehiin, jos ne auttaisi. Suomalaisten keskuudessa on nyt ollut enemmänkin tauteja liikenteessä, myös vatsatautia, mutta joku tässä nyt hämää, kun meillä on välillä useampi päivä väliä, että mistä tuo oikein johtuu?!

Nyt painun päikkäreille, kun pienetkin on. Säde toivon mukaan viihtyy hetken itsekseen.