Kanaa

Tarjosin sitten tänään vauvoille kana-ruokaa, joku valmis vauvanruokapurkki ja keitettyä perunaa lisäksi. Hyvin upposi! Jatkamme harjoittelua huomenna.

Previsiitti

Jos suunnitelmat toteutuvat, niin lähdemme previsiitille tasan kahden viikon kuluttua eli lauantaina 2. huhtikuuta ja paluu on viikkoa myöhemmin sunnuntaina. Hotelli, missä yövytään vaikuttaisi olevan aika iso ja massiivinen, laitan linkin, kunhan se varmistuu. Nyt pitäisi päättää, minkä kokoinen talo halutaan, niin päästään sitten sopivan kokoisia katsomaan paikan päällä. Tulevan koululaisen hakemuskin pitäisi varmaan kohta laittaa eteenpäin, että varmasti saa paikan.

Yövymme previsiitillä yhden yön myös Shanghaissa, nähdään Shanghai-by-night 8-) Ehkei miehen kanssa kauheasti päästä yöelämästä nauttimaan, mutta ehkä hotellin ikkunasta näkyy paljon valoja ja kaupungin hyörinää.

Lapsilauma

En tiedä, onko tämä ihan hullua lähteä näinkin monen lapsen kanssa maailman toiselle laidalle?! Kun vaikka meillä kaikinpuolin aika helpot lapset onkin, niin pitääkö sitä kerjätä verta nenästään? Että helpompaahan se varmasti elämä täällä olisi. Mutta toisaalta, kun sinne kotiutuu, niin ei kai se elämä niin paljon muutu. Parhaimmassa tapauksessa meillä on kotiapulainen, joka siivoaa, käy kaupassa ja laittaa ruokaa (liharuokaa...). Tilaa on enemmän ja mies vähemmän kotona sotkemassa. Ja tietty se raha, kyllähän tämä varmasti ainakin jonkin verran elämää taloudellisesti helpottaa.

En mä nyt keksi muuta, vaikka mielessä oli paljonkin kaikenlaista. Myöhemmin sitten lisää.