Vuosi sitten mietimme monta kuukautta, että mitä, jos ei miehen sopparia jatketa, mitä jos tulee muuto Kiinasta ajankohtaiseksi? Ei tullut, kamalan myöhään kyllä selvisi.

Mut nyt se tuli, se tieto, tänään, elokuussa ei olla enää täällä! Ja vaikka olen henkisesti ollut jo jokseenkin kypsä jättämään tämän maan taakseni, niin vähän on ristiriitainen olo, että nytkö jo? Kun kuitenkin sitä oli aika valmis siihen neljänteen vuoteen.

Sitä en osaa vielä yhtään sanoa, että mihin tämä perhe muuttaa? Suomi on toki varmasti todennäköisin vaihtoehto, siellä asumisessa olisi niiiiin paljon hyvää. Silti vielä houkuttaa elo jossain muualla, sillä helpommalta tuntuisi jatkaa nyt suoraan muualle, aloittaa kaikki alusta Suomessa ja sitten taas homma uusiksi, kun kaukokaipuu iskisi.

Pahoittelen sekavia ajatuksiani!

Tärkeimmät asiat jo selvitetty, Viivi-hamsterille löytynyt koti! Ayi menee opiskelemaan syyskuussa! Kauheeta, jos olisimme jääneet tänne ja olisi pitänyt etsiä uusi ayi :-(

Kahden viikon kuluttua ollaan jo Suomessa, talvilomalla, paree olla lunta ja pikkupakkasta! Niin ja viikon kuluttua ollaan Samin kanssa Shanghaissa odottelemassa Nightwishin keikkaa. Kuuntelin tänään ekaa kertaa uutta levyä (en oo kyllä kuunnellut vanhojakaan) ja biiseistä ei sen kummempaa, mutta laulajan äänestä ja laulutyylistä en kyllä tykkää yhtään. Miesääni, joka laulaa, kuulostaa hyvältä, joten täytyy toivoa, että olisi äänessä enemmänkin! Eiköhän tuo nyt kuitenkin mene, sinivalkoisin silmin :-)

Niin ja otsikosta vielä. Eipä taida kotirouvan elämä enää Suomessa jatkua, jos sinne tullaan :-)