Löysivät taudit sitten meillekin. Varpulla iski nuha sunnuntaina, oli kyllä eilen koulussa ja illallakin vaikutti vain hieman nuhaiselta. Viime yönä sitten heräisi useampaan otteeseen parkumaan ja varmuden vuoksi annettiin särkylääkettä, minkä avulla unet sitten jatkuikin aamuun asti. Vähän nyt kuuluu tuolla yskivän, täytyy toivoa ettei pahempaan mene.

Mulla oli tuossa reilu viikko sitten aamuisin aina kurkku vähän kipeä, mutta se meni sitten ohi. Eilen oli taas kurkku turvonneen oloinen ja päätin jättää salin väliin. Kävin tuhlaamassa 4 euroa kampaajalle, missä kuulin omaavani kauniin luonnollisen hiusvärin... Jaa?! Kommentoin kyllä itse etten ole kovin kotonani luonnollisen värisissä hiuksissa :-) Pitänee tähän väriä kyllä vielä käydä laittamassa tai iskeä hetkeksi joku kaupanväri.

No, tulin sitten kaupan kautta kotiin ja olo oli vähän tahmea. Mittasin kuumeen ja lämpö oli ihan ministi koholla. Iltaa kohden alkoi päätä särkemään ja jotenkin olo tuntui vetämättömältä ja kankealta. Lämpö nousi vielä kevyesti iltaan mennessä. Jännä, miten noin pienellä lämmönnousulla voi olla jo vaikutusta oloon. Yöllä jomotti kovasti päätä ja lääkitsin itseäni Votalin-tabulla, kun vaihtoehtoina oli vaan paracetamolia, mistä ei mulle pahemmin apua ole. Särky helpotti ja pystyi taas nukkumaan. Edelleen on kurkku vähän kipeä, mutta pitää ottaa tämä päivä rennosti, kuumaa juomaa vaan paljon.

Säde saa tänään ensimmäisen neljänneksen todistuksen. Siinä on sekä numero että kirjallinen arvostelu. Viime vuonna ei ekassa todistuksessa vielä montaa numeroa ollut, kun ei tyttö osannut kieltä juuri lainkaan. Nyt on tullut koululta palautetta, että kieltä osataan ja sitä käytetään :-) Kehen lie Säde tullut?! Torstaina on koulussa keskustelut opettajien kanssa, menemme tapamaan Samin kanssa kaikkia Säteen opeja, osa kun on ihan uusiakin, niin kiva käydä tervehtimässä. Säde tulee tällä kertaa itse mukaan, kun ayi ei ole vielä tuohon aikaan meillä. Mietin, että sitten loppupäivästä voisimme tehdä jotain tyttöjen juttuja, käydä vähän ostoksilla, ehkä jopa laittamassa kynnet.

Lauantaina on tiedossa erään suomalaispariskunnan tuparit ja olemme menossa sinne Samin kanssa kahdestaan! Ei olla kolmeen vuoteen oltukaan kahdestaan missään iltaelämästä nauttimassa, nykyään sentään lauantaisin päivällä ehditään vähän shoppailla, lounastaa ja jutella ilman kitiseviä pikkuapureita. Mutta ihan kiva päästä juhliin kahdestaan!

Nyt jatkan vielä hetken unia, ayi tekee pienille puurot ja touhuaa heidän kanssaan. Ai niin, olenko jo kertonut, että meillä pottaillaan? Jätettiin vaan kotioloissa vaipat pois ja nostettiin potat vessasta olkkarin puolelle. Suurin osa tarpeista tehdään ihan itsenäisesti pottaan! Koulussakin oli eilen mennyt vaan yhdet vaipat eli pissa oli tullut päikkäreillä. Välillä kotona jopa päikkäreiden jälkeen vaippa on kuiva! On se vaan niin hienoa!

Hiihtokelejä vaan Suomeen!