Taas on yksi viikko takana ja seuraavaa odotellaan. Sami lähtee maanantaina yhdeksi päivä Pekingiin tai on siellä yhden yön, joten pari iltaa ollaan tyttöjen kanssa "yksikseen" kotona. Kovin innoissani en Samin reissuista ole, mutta onneksi niitä ei usein ole. Lauantaina onkin tiedossa Ikean reissu rouvaporukalla ja seuraavana lauantaina kauan odotettu nice-lauantai, jolloin ohjelmassa naisporukalla ainakin keilausta, kahvia, ruokaa ja baaria.

Tällä viikolla oli kaikenlaista puuhaa. Maanantai taisi mennä ihan kotioloissa, tiistaina olimme Varpun, Vuokon ja ayin kanssa Gymboreessa, tällä kertaa jumppapuolella ja siitä tytöt tykkäsi. Sinne menemme jatkossakin. Tässä kuva Varpusta ja ayistamme, jonka nimi on Yytsin tai jotain sinne päin...

173633.jpg

Tässä tytöt kovasti lähdössä jonnekin, Varpu taustalla ovea avaamassa Säteen reppu selässään ja Vuokolla mun sandaalit:

173628.jpg

Tässä Varpu vanhan ayimme kengät jalassa ja taas Säteen reppu selässä:

173634.jpg

Ja vielä kuva tytöistä yhdessä, vielä unipussit päällä ja Varpulla Säteelle Seoulista ostettu nallepanta, huomatkaa vauvaäitiydestä ylpeä ilme :-)

173629.jpg

Keskiviikoksi oli pyytänyt suomalaisnaiset meille aamukahville. Kävin aamusta ostamassa naapurin kanssa kakun ja aamiainen oli siis puhtaasti herkuttelua! Kiitos Rosen rouville tupaantuliaiskukasta (tuo on varmaan about metrin korkea, hoito-ohjeita otetaan vastaan!)! Yllättäen se elää vielä...

173632.jpg

Keskiviikkona illalla kävimme Hanzun kanssa kyselemässä kampaaja-aikaa Tonysta ja Guyista, mutta selvisikin ettei siellä ole enää ketään englantia puhuvaa stylistia... Jätimme siis väliin, halvemmalla saa muualta kiinaa puhuvan kampaajan. Sitten koitimme shoppailla, mutta ei sieltä oikein mitään jäänyt käteen, itselle taisi jäädä vain kahvi ja senkin join kotimatkalla.

Torstaina kävin aamusta kävelyllä tuolla kamalassa helteessä, tässä pari kuvaa lähikadulta:

173630.jpg

Tässä lähin lankakauppa, vielä en ole sisälle asti mennyt:

173631.jpg

Torstaina oli iltapäivällä Säteen koulussa vanhempainkomitean järjestämä kokous, etsittiin komiteaan uusia jäseniä sekä muutoin kerrottiin koulun ensi vuoden isoista tapahtumista. Itse en tuohon komiteaan lähtenyt, mutta muutoin aion kyllä tänä vuonna olla enemmän mukana toiminnassa. Komiteassa on kaksi suomalaista äitiä mukana, joten asioissa pysytään hyvin kärryillä  ja omia ajatuksia saa hyvin esitettyä.

Perjantaina tilasimme illalla ensimmäisen kerran Pizzaa kotiin ja hyvin onnistui. Tilaamme varmasti jatkossakin, mutta ei kovin usein kuitenkaan. Eilen kävimme Samin kanssa Decathlonissa ostamassa mm. kuntopyörän, mukaan jäi myös jonkin verran vaatetta kaikille. Toimme kamat kotiin ja kävimme vielä kahdestaan lähikiinalaisessa syömässä ja oli namia ja oli halpaa, otimme kaksi kasvisruokaa, kaksi liharuokaa, kaksi riisiä, oluen ja cokiksen ja maksoi yhteensä alle 6 euroa... Sitten haimme vielä hedelmätorilta ison pussin viinirypäleitä, omenoita, luumuja, ananaksen ja pomelon, hinta yhteensä n. 3 euroa...

Illalla oli tiedossa Gymboreessa erään kiinalaispojan syntymäpäivät. Kutsun saadessamme kuvittelimme menevämme Gymboreen syntymäpäiville, mutta viikolla oli parille muulle suomalaisäidille selvinnyt, että ne olivatkin erään an-an -nimisen pojan 2v-juhlat, johon sitten olivat meidätkin halunneet mukaan. Seinät olivat täynnä pojasta tehtyjä julisteita, ensimmäisen tunnin Gymboreen ohjaajat leikittivät lapsia, sitten oli kakku ja buffet, missä oli vaikka mitä tarjolla. Ei todellakaan mitkään pienen rahan juhlat nämä. Tässä kuva an-an:sta:

173636.jpg

Ja vielä kuva juhlien alusta, vasemmalla kaksi Gymboreen ohjaajaa ja sankari safari-puvussaan keskellä:

173635.jpg

Tänään on vielä tiedossa illallinen Banana Leaf -ravintolassa isommalla porukalla, mukaan lähdössä ainakin naapurin perhe sekä viereisen talon pariskunta, ilmeisesti jotain muitakin. Tiedossa siis taas namia ruokaa ja ihanaista musiikkia ;-)

Mukavaa sunnuntaina ja nopeasti se menee ensi viikkokin!