Eilen palasimme iltamyöhään kotiin taas yhtä formulakisaa rikkaampina, no toinen oli vasta vuorossa, mahdollisesti myös viimeinen. Kyllä sitä muutaman kerran kisan aikana mietti, että kaikkeen sitä rahaansa tuhlaakin! Koska eihän tuossa lajissa periaatteessa ole mitään järkeä. Raijata nyt mieletöntä määrää tavaraa ympäri maailmaa, ajaa rataa pitkin pari tuntia ja osa pääsee maaliin, osa ei. Ja ihmiset maksaa hunajaa siitä, että pääsee vesisateeseen sitä huvia katsomaan :-) Mä valmistauduin kisaan lippukynsin ja sadeviitoin:

965733.jpg

No, oli hauskaa. Meitä oli yksi rivi Hangzhoun suomalaisia ja fiilis oli mukava. Katsomoissa näkyi lähinnä Suomen- ja Ferrarinlippuja, ihan muutama muu vilahti jossain. Muutenkin punainen ja sinivalkoinen oli päivän väri vaatevalinnoissa, tänä vuonna puuttui täysin viime vuonna nähnyt hienot Renault-paidat, ei ollut rellufaneja missään, olivat tosin vaihtaneet värejäkin, enkä paitoja nyt nähnyt missään myytävänkään.

Kuvia otettiin paljon, tässä jotain. Varpu valmistautuu kisoihin harjoittelemalla lipun heiluttamista, meinasi vaan lippu heiluttaa Varpua :-)

965690.jpg

Tässä pienten päivän asu:

965691.jpg

Ja Säde, tässä vaiheessa vielä pirtenä mukana, ehti kyllä kyllästyä kisan aina moneen kertaan:

965699.jpg

Tässä erään katsomon lippurivi, jokaisessa kirjain ja lipuista muodostui erään kuljettajan nimi.

965706.jpg

Ja herra itse:

965707.jpg

Ja auto (toivon mukaan ei tallikaverin...)

965712.jpg

965775.jpg

Näyttötaulu oli mukavasti suoraan edessä, siitä näki tärkeimmät.

965722.jpg

Ja Maammelaulu, oli hieno hetki, kannatti tulla!

965726.jpg

Ohi on!

965757.jpg

Ja ensi vuonna tuonne :-)

965765.jpg

Olimme eilen Mtv-3:n tulosruudussa tai minä en varmaan näy, mutta kuvakaappuksen perusteella (Kiitos Timo!) ainakin Sami vilahtaa, muutama suomalainen linssilude näkyy paremminkin :-) Huomasimme alueella kulkiessa, että porukka on siinä kuvaamassa ja toki sitten taustalla heilumaan, tuli vähän suomihenkeä mukaan :-) Se formuloista.

Tänään lähti Säde normaalisti kouluun, mutta palasi kaksi tuntia myöhemmin kotiin. KROSA-niminen taifuuni tai tällä hetkellä jo trooppinen myrsky aiheuttaa sateita ilmeisesti tännekin ja sen vuoksi koulu oli kiinni. Tai ei ollut, osa lapsista oli siellä aamupäivän. Säteen bussi vaan toi lapset kotiin ja tuntia myöhemmin koululta soitettiin, että tuliko lapsi kotiin... Laitoin kyllä rehtorille vihaista sähköpostia aiheesta, eihän ne voi lapsia vaan laittaa kotiin, mitä sitten, jos kukaan ei ole koko päivänä kotona? Säteellä ei ole avainta kotiin, kun ei ole ollut sille mitään tarvetta, täällä on aina joku kotona silloin, kun Säde tulee. Viime taifuunin aikana meille ei kerrottu, että koulu on päivän kiinni, kuulimme siitä naapurilta eli hieman on koulun informaation kulussa ongelmia. Huomenna kai koulut on normaalisti auki?