Laitan nyt  muutaman kuvan meidän kodista. Ensimmäisenä olohuone, pienet katsoo yllättäen Titi-nallea:

164646.jpg

Tässä näkyy hieman baaritiskiä ja erkkerin tapaista. Siellä tällä hetkellä kuivataan pyykkejä, mutta vähän jotain mukavia nojatuoleja sinne kaipaan.

164647.jpg

Sitten äärettömän mielenkiintoinen kuva eli kuva kaasuhellasta:

164650.jpg

Kuva tiskipöydästä, keittiössä ei juurikaan pöytätilaa ole, sivupöydätkin on täynnä kodinkoneita:

164648.jpg

Kävimme aamulla Mimmun, Varpun ja Vuokon kanssa järvellä kävelemässä. Oli kyllä ihanan rauhallista, vaikka toki siellä ihmisiä oli. Kun ilmat vähän viilenee, niin tuolla on ihana olla, mieletöntä, että on noin ihana paikka ihan kävelymatkan päässä:

164651.jpg

Ja toinen kuva:

164652.jpg

Kuva Varpusta ja Vuokosta lempipuuhassaan eli autoja katselemassa ja samalla on mukava roikkua ja kiipeillä:

164645.jpg

Kotimatkalla tapasimme taas yhden uuden naapurin. Samassa hissirapussa meidän kanssa asuu Italialainen perhe tai ainakin äiti oli Italialainen. Melko huonosti hän puhui englantia, mukana oli myös n. 3-4 vuotias poika. Mutta varmaan törmäillään!

Säde oli eilen Rosessa synttäreillä ja tänään menee koulusta suoraan jonkun luokkakaverin synttäreille, mistä haen illalla vasta seitsemän jälkeen. Koulussa on ollut helppoa, tulee Säteelle liian helppoja läksyjä, mutta katsotaan, että josko ne siitä vaikeutuisi ennen kuin alan opelta vaatimaan vaikeampia tehtäviä. Eipähän ole ainakaan kovin tuskainen tämä koulun alku, kun ei ole vaikeaa.

Huomenna meille tulee taas ayi ja mennään varmaan Samille katselemaan vaatteita, kun ei ole kuulema mitään päälle pantavaa ;-) Eli shoppaamaan ja varmaan syömään. Huomenna on myös ihan pakko mennä jonnekin ravintolaan illalla syömään, intialainen vähän houkuttelisi. Periaatteessa olisi hauska mennä viikonloppuna Roseen uimaankin, mutta saako sitä aikaiseksi, saa nähdä.

Mukavat viikonloput kuitenkin kaikille!