Sitähän tämä blogi alkaa olla kohta täynnä :-) Aamulla tuli kuski hakemaan klo 8:30, matkaan piti mennä 45 minuuttia, mutta kierreltiin isompi lenkki ja taisi matkaan mennä lopulta 1h40min... Tänne siis mentiin:

1500035.jpg

Säde saikin heti kypärän päähän ja alettiin odottamaan kaveria, kenen kanssa ratsastaa ja pian pääsi ratsaille. Ensin ratsasti kaverin kanssa jonkin aikaa.

1499921.jpg

Hauskaa oli :-)

1499934.jpg

Sitten oli aika kokeilla itsekseen ja hyvin sujui!

1499960.jpg

Mitä nyt välillä heppa halusi pitää ruokatauon :-)

1499997.jpg

Mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan.

1500006.jpg

Sädettä harmitti kovasti, kun keskiviikon tunti jää matkan vuoksi väliin, mutta lauantaina taas ja sitten kaksi kertaa viikossa siitä eteenpäin! Ratsastuksen jälkeen oli nälkä ja mikäs tuolla ihanassa aurinkoisessa säässä ja luonnonrauhassa oli evästä syödä:

1500017.jpg

Kun eväät oli syöty ja riittävästi höpötelty Mimmun ja Jaanan kanssa oli aika lähteä Decathloniin. Ostimme Säteelle saappaat, kypärän, ratsastushousut, paidan, hanskat, lisäksi muuta vaatetta, kaikille tytöille kenkiä ja mulle fillarin! Loman jälkeen lähtee tämä rouva ekaa kertaa liikenteeseen mielettömän hienolla oranssilla fillarilla, mikä maksoi hurjat 40 euroa! Laitan kuvan, kunhan ensin ulkoilutan sitä, enpä ole pyörällä Varpun ja Vuokon syntymän ja odotuksen jälkeen ajanutkaan eli ainakin 5 vuotta taukoa, mutta eikös se ole, että kun sen kerran oppii, niin aina osaa :-)  Tuo liikenne vähän hirvittää, mutta pitää vaan mennä muiden mukana.

Nyt vikoja pakkaamisia, aamulla auto hakee jo 6:45 ja ennen puoltapäivää olemme Pekingissä! Mukana lähtee kamerat ja läppäri, blogauksia siis luvassa!

Kiitos kaikille onnitteluista! Ja Allille hyvää syntymäpäivää!