Päätin tuossa jokunen viikko sitten, että alan juomaan shamppanjaa, no, kuohuviiniä. Joimme lasilliset erään suomalaisen rouvan tai vauvan kunniaksi järjestetyillä vauvasuihkuilla (babyshower). Taisin vaan puoli lasia alas saada, mutta totesin, että alkoholiksi ihan hyvän makuista!

Seuraavalla viikolla vietimme kalligrafian viimeistä kertaa kuinkas muuten kun kuoharia juoden :-) No toki me myös kahvittelimme ja söimme oudon näköistä minun ostamaani vihreä tee -kermakakkua... En tainnut tuolloinkaan koko lasia juoda.

Sitten olikin melkein pari viikkoa väliä. Maanantaina kävimme muutaman ladyn kanssa juhlimassa 100-v synttäreitä, kaikilla meillä kun on 25-v juhlat joku juuri olleet tai kesän aikana tulossa. Söimme ensin ihanaa ruokaa Indian Kitchenissä, sitten yksi lady poistui joukosta ja me kolme (yhteisikä edelleen aika lähellä 100v) jatkoimme iltaa. Ensin kävimme You too -bar:ssa kuuntelemassa livemusaa, samalla mietimme Kumman kaa -sarjaa mukaillen, että Matti Vanhanen tai Markku Uusipaavalniemi, Lauri Tähkä vai Lauri Ylönen, Jari Sillanpää vai Ricky Martin jne., oli hauskaa :-) Sitten joskus 1 aikoihin yöllä menimme uusittuun Friends bar:iin ja siellä tilasimme pullon shamppanjaa! Kuuntelimme hissimusiikkimaista jazzia, joka oli kyllä paikoitellen ihan hyvääkin. Olimme viimeiset asiakkaat ja kilistelimme maljoja mm. Vanhaselle ja Lauri Ylöselle. Sitten kotiin. Ei oo baarit mua varten, mutta silti oli kyllä hauskaa, kiitos naapureille ja vierailevalle tähdelle!

Muun viikon olen vain nauttinut. Koittanut kerätä energiaa seuraavaa paria viikkoa varten. Sami lähtee maanantaina Suomeen ja tulee takaisin vasta juhannusta edeltävänä torstaina. Vähän ahistaa, mutta eiköhän me selvitä. Tiukan hetken tullen mietin vaan niitä tuliaisina saatavia Missä x:siä ja lakuja ja salmiakkia ja salmiakkisuklaata ja ja ja ja...

Olen nukkunut monena yönä tosi pitkät unet 10-11 tuntia! Olen lukenut kirjoja. Olen juonut kahvia auringossa. Ostanut uudet silmälasit. Käynyt laittamassa sekä sormien- että varpaidenkyntiin kauniita sydämiä ja kukkasia, naapurille kiitos jutteluseurasta! Käynyt syömässä ystävän ja hänen äitinsä kanssa, sekä shoppaillut heidän kanssaan iltamarkkinoilla, kiitos seurasta! Onneksi sosiaaliset suhteet ei katoa, vaikka Sami reissussa onkin, tosin hirmu monet lähtee jo ensi viikonloppuna Suomeen kesäloman viettoon ja suurin osa heistä ei tule enää syksyllä takaisin.

Huomenna mennään kaksiin tupaantuliaisiin. Ekoihin koko perheen voimin, sitten tulemme laittamaan pienimmät unille ja ayimme tulee meille yöksi. Sitten jatkamme toisiin tupareihin ja nautimme hyvästä seurasta!

Säteen koululla olisi huomenna picnic ja pyöräilytapahtuma, mutta jätämme sen tällä kertaa väliin. Shoppaamme Samin kanssa hieman viemisiä Suomeen, viikolla ei onnistunut, kun Sami sairasteli.

Veikkaan, että nyt tuli kaikki oleellinen ja epäoleellinen sanottua. Ai niin joo, naapurin Mimmu osti eilen pienille synttärilahjaksi ihanat tylliunelmakermakakkumekot, Vuokolle keltaisen ja Varpulle vaaleanpunaisen. Vuokko oli heti että bu yao eli en halua, mutta Varpu ihastui heti ja alkoi samantien riisumaan vaatteita :-) Vuokkokin sitten myöhemmin laittoi mekon päälle, laitan jossain vaiheessa kuvia niistä. Varpu on kyllä niin TYTTÖ, rakastaa Barbie-elokuvia, kaikkea tanssimista, hiuspampuloista, vaaleanpunaista jne., Vuokko taas ei kauheesti innostu noista mistään, no Barbie-elokuvat uppoaa kyllä, mutta ei oo jotenkin niin tyttömäinen. Ihanan erilaisia ovat.

Nyt unille. Rentouttavaa viikonloppua!