Mun mielestä tv:stä tuleva 24-sarja on ehkä tylsin sarja, mitä televisiosta tällä hetkellä tulee. Mieheni ei ehkä ole asiasta samaa mieltä. En nyt muutenkaan jaksa kauheasti katsella mitään dekkareita, saati sitten tuollaista hidastettua päivänkulkua. Katsotaan, olisiko mun päivä yhtä mielenkiintoinen kun Jack Bauerin?!

07.00-08.00
B herää ja otan viereeni uskossa, että nukahtaa siihen. Ei nukahda. A herää, annan tutin, mutta ei pysy pää tyynyssä, joten noustaan ylös. Puuhastelen ylhäällä ja vauvat leikkii lattialla.

08.00-09.00
Tulen toisen kanssa alakertaan, tietokone ja vedenkeitin päälle. Toinenkin alas ja A:n vaipan vaihto, tuttu velli löytyy. Puuron teko ja jäähtymään. Vauvat leikkii lattialla. Pesukone päälle, miehen aamulla koneeseen laittamat kuivausrumpuun.

09.00-10.00
Astianpesukoneen tyhjennyt. Vauvoille puuroa. B:n vaipanvaihto, velliä, vaipassa siis. Vauvat touhuaa lattialla, itselle aamupalaa?

10.00-11.00
Tutun tuttu hakee meiltä yhden pöydän ja muuta pientä. Vauvat ulos nukkumaan, ei yllättäen kummallakaan vellejä vaipoissa. Vihdoin aamupalan tekoon, taitaa kyllä olla jo enemmän lounasaika...

11.00-12.00
Vauvat nukkuu. Luen meilit, netistä iltiksen, raivaan lattialta lelut koriin, kuivat vaatteet pois kuivurista, uudet tilalle ja pesukoneeseen pari tyynyä.

12.00-13.00
Vauvat heräsivät ja touhusivat lattialle. Molemmilla tutuntuoksuiset peput, joten vaihdoin vellivaipat kuiviin. Ei vielä yhtään ole vaatteita tarvinnut tänään vaihtaa! Otin kuivausrummusta pyykit pois ja tyynyt hetkeksi tilalle. Tein vauvoille ohrapuuroa, joka ei maistu. Tarjosin hieman vauvojen jogurttia, mutta ei maistunut sekään, jos takaisin lattialle leikkimään. Syön itse hieman salaattia, kun on sopiva rako syödä.

13.00-14.00
Mietin, että jos kävisi esikoisen eskarista haun jälkeen kaupassa ja kirjastossa. Ei se kovin hauskaa koko lauman kanssa ole, mutta jos pikaisesti kävisi, että on huomenna tulevalle vieraalle jotain tarjottavaa, kahvikin on lopussa. Esikoiselle on kirjastossa odottamassa Alkupolku-enkku, että pääsee vähän treenaamaan englannin kieltä. Siistiydyn hieman, vaihdan puhtaan puseron päälle ja kotiäidin työasun verkkarihousut farkkuihin (enhän ole P-Karjalassa). Sitten vauvat ja rattaat autoon ja esikoista hakemaan.

14.00-15.00
Neuvotellaan esikoisen kanssa, että mitä tehdään ja päätetään mennä Jumboon. Käydään vaan yhdessä isossa kaupassa ja esikoinen saa tuhlata omaa rahaansa johonkin. Tuolla sitä aikaa sitten kuluikin, ostimme esikoiselle verkkarit ja lenkkarit, hän osti itse pienen keijun (niitä on ennestään vasta 4!), sitten ruokaa ja ruokaa ja ruokaa, niin ja paketti vaippoja, niitä kuluu nyt tällä viikolla enemmän kun yleensä kuukauden aikana.

15.00-16.00
Siirrytäänpä jo seuraavaan tuntiin. Tehdään ostokset, maksetaan, pakkaan autoon vauvat, esikoisen, rattaat ja ostokset, sitten kohti kotia. B nukahtaa autossa ja saan siirrettyä nukkuvana rattaisiin. Kotona tosin herätän heti, että ei olisi ihan eri rytmeissä. Ei kummallakaan vellejä vaipossa! Jee, ehkä nyt oikeasti alkaa helpottamaan. Esikoinen syö välipalan ja lähtee ulos. Vauvoille myös välipalaa.

Tiedän, että tämä jäi nyt tosi jännään paikkaan, mutta koittakaa malttaa odottaa viimeisiä jaksoja...