Saavuimme aamupäivällä kotiin, lentokoneessa en nukkunut yhtään, joten automatka meni mukavasti unessa. Istuin lennon Vuokon vieressä ja meni aika mukavasti. Alkumatkasta ihmeteltiin "telkkarista" tulevia ohjelmia, Vuokko kuunteli ihastuneena kiinalaista lastemusiikkia, etenkin Piippolanvaari kiinaksi innosti kovasti :-) Vähän luettiin Prinsessa-lehteä, syötiin lentokoneruokaa ja vähän namiakin. Sitten viimeiset 3-4 tuntia Vuokko nukkui, heräten juuri ennen laskeutumista ja laskeutuminen saa aina aikaan Vuokkomaisen röhönaurun :-)

Loma meni mukavasti ja olisin kyllä viihtynyt Suomessa kauemminkin! Koitan laitella kuvien kanssa vähän matkapäiväkirjaa, haluan mainostaa huvilaa, missä olimme viimeisen viikon. Lohjansaarelta löytyvä Kalliopesä oli ihana paikka ja sinne haluamme uudestaankin! Laitan kuvia lähipäivinä!

Lomalla vietimme aikaa Hyvinkäällä, Pyhämaalla, Mikkelin maalaiskunnassa, Hartolassa, tuolla Lohjansaaressa ja vika yö Helsingissä, joka paikassa oli kivaa! Oli ihana nähdä ystäviä ja sukulaisia, kiitos kaikille, jotka järjestitte meidän tapaamiseen aikaa!

Kaksi hauskaa kohtaamista oli, minulle tultiin reissun alussa Shanghaissa ja reissun lopussa Helsingissä sanomaan, että hei, mä luen sun blogia :-) Kiva, kun kävitte moikkaamassa!

Nyt pitää lähteä unille, univelkaa on. Pienet nukahti seiskan aikoihin, toinen Samin syliin ja toinen oli mennyt sänkyyn peiton alle. Voi olla, että ne aamuyöstä herää pirteinä...

Yksi kuva Lohjansaaren maisemista:

806659.jpg