Eilen oltiin kotona jo pian klo 12 jälkeen, kyyti sairaalasta kotiin kesti aika tarkalleen 2 tuntia eli aika hyvää vauhtia kuski ajoi. Sairaala on kyllä siinä mielessä hyvin sivussa, että siitä pääsee pian Hangzhouhun johtavalle moottoritielle ja 120 km/h vauhtiin pääsee nopeasti. Hurjaa tuo kyyti ajoittain on, mutta parempi olla ajattelematta sitä kyydissä ollessa. Onneksi nuo uudet junat menee säännöllisesti ja nopeasti, niillä mennään varmaan jatkossa melkein aina.

Säde ei juurikaan kurkkuaan valittele, mutta olen aika säännöllisesti särkylääkettä antanut. Äänen perusteella nielu on turvoksissa, mutta jännän kirkas ääni on entiseen verrattuna. On syönyt muutaman mehujään päivän aikana, lisäksi vähän mansikkajäätelöä, puolikkaan pillijogurtin ja mehua. Aika vähällä ravinnolla siis, mutta kun ei oikein mikään maistu ja aika vähän on mitään sopivaa tarjollakaan. Huomenna voi antaa jo jotain hieman paksumpaa ravintoa, täytyy kokeilla varmaan pesunamuussia ainakin.

Yskä on aika kova, sitä varten on nyt otettu 2/3 ab-kuurista ja yskänlääkettä on saanut. Äsken tuli valittamaan ettei saa unta, kun yskittää, annettiin sitten satsi särkylääkettä, sehän voi vähän yskäänkin auttaa. Toivottavasti yskä pian helpottaisi, on ikävän kuuloista kun ajattelee, että kurkusta on juuri leikattu risat pois.

Eipä tässä muuta, viikonloppu on mennyt kotona lepäillen ja uutta läppäriä speksaillen... Applen MacBook houkuttelee kovasti...