Jännityksellä olen katsellut säätiedotuksia, missä on lupailtu Hangzhouhun lunta. Viikon ajan on melkein päivittäin jotain pientä tullut taivaalta ja muutamana päivänä jäänyt hieman maahankin. Eilen oli koulupäivä peruttu sääennusteen vuoksi, joka lupasi lunta ja kylmää ilmaa, eilen kuitenkin satoi vettä koko päivän. Tänään sitten aamulla ikkunasta tulikin esiin valkoinen maa, valkoiset puut. Oli heti selvää ettei koulua ole tänäänkään, vaikka tähän mennessä (klo 11:47) ei meille ole tullut mitään tietoa koulun peruuntumisesta, eikä taida asiasta olla koulun sivuillakaan.

Pelkäsin lumen tuloa sen verran, että laitoin miehen hankkimaan junaliput tälle päivälle, että päästään lentokenttähotelliin. Matkatavarat menee onneksi autolla, muutama rohkelikko, joka lentää samalla koneella, menevät sillä. Toivon, että saadaa tavarat ja matkustajat ehjinä perille illan aikana! Pakkasta ei onneksi ole, joten tiet ovat kai aika sulat, tosin risteyksissä on loskaa ja kesärenkaiden kanssa se ei ole kiva yhdistelmä! Illalla saattaa tietysti taas pakastua ja säätiedotuksen mukaan huomiseksikin on luvassa lunta.

Tässä muutama lumikuva tältä aamulta, kovin kirkkaita ei saanut, sillä kovin oli harmaata:

1246231.jpg

1246233.jpg

1246234.jpg

Kurkkaan varmasti sähköposteja ja blogeja loman aikana, jos tilaisuus tulee. Mutta jos ei tule, niin toivotan jo varmuuden vuoksi oikein mukavaa lomaa Kiinasuomalaisille, jotka lähtevät ilotulituksia pakoon! Hyvää uutta vuotta!