Tänään on kalenterin mukaan juhannusaatto, joten oikein mukavaa juhannusta kaikille!

Samilla oli tänään ihan normaali työpäivä, joten juhannus ei meillä sen kummemmin näkynyt. Kovasti ollaan alettu pakkaamaan ensi lauantain muuttoa varten ja lisäksi järkkäilty huomisia Samin läksiäisiä, suomalaista lohikeittoa on tulossa 15 kiinalaista työkaveria syömään, vaikea arvioida määrää, kun voi olla ettei uppoa yhtään, mutta toisaalta voi upota hyvinkin :-) Jälkkäriksi on kaura-omena-paistosta vaniljajäätelöllä ja paljon erilaisia raksuja ja naksuja.

Mä kävin eilen silmälääkärissä, 1vk leikkauksesta ja näkö todettiin 100 %:ksi, sama tulos oli leikkauksen jälkeisenä päivänä. Muutenkin oli silmät hyvin parantuneet, joten sain jättää ylimääräiset tipat pois. Vasen silmä on koko ajan vähän tuntunut oudolta, kuivunut enemmän, mutta tänään ei ole tuota ongelmaa ollut ollenkaan eli ilmeisesti johtui noista tipoista. Muutaman kerran ole kosteuttavia tippoja kuitenkin laittanut, mutta isompia ongelmia ei kuivumisen suhteen ole.

Sami kävi eilen Varpun kanssa korvalääkärillä ja korva oli parantunut!!! Tulehduksesta ei merkkiäkään ja reikäkin oli umpeutunut! Viikon verran vielä pitää varoa veden menemistä korvaan. Kuulokoetta suosittelivat, mutta en tiedä, onko se 4-vuotiaan kohdalla kovin tarpeellinen, onko kokemuksia? Mietimme, että emme mene vielä, käymme sitten, jos tarvetta tulee.

Nyt nukkumaan, niin jaksaa huomenna edustaa! Laitan tähän loppuun kuvan 3 vuoden takaa ja toivotan vielä kerran oikein mukavaa juhannusta täältä Hangzhousta (missä jopa sininen taivas tänään näkyi), vietät sitä sitten kaupungissa tai maalla, Suomessa tai maailmalla!

1662231.jpg