Onkin kulunut jo piiitkä aika edellisestä blogista. Päivät neitien kanssa menee välillä niin vilinällä ohi ettei meinaa perässä pysyä. Nyt on isoin tytöistä mummilla, vein eilen ja huomenna haen pois. Kävimme sitten miehen ja pienempien kanssa illalla vähän ostoksilla, sain läppärilleni nyt repun, lisäksi mies osti ruskean t-paidan (mulla on ruskea kausi!) ja esikoiselle ostettiin ihana monivärinen vaaleanpunasävyinen rimpsuhame ja siihen sopiva pusero. Esikoinen tykkää mekoista ja prinsessa-meiningistä, joten eiköhän nuo uppoa.

Esikoisen vaatteista tuli mieleen kauppojen vaatetarjonta tuon ikäiselle. Henkassa ja Maukassa pitää nyt siirtyä teiniosastolle ja on kyllä suurimmaksi osaksi aika kamalia vaatteita, ei siis todellakaan kivoja 6-vuotiaalle, sikäli kun ne kaikki on sopivia 14-vuotiaallekaan... Kyllähän 6-vuotiaalle vaatteita vielä kaupoista löytyy, ihan kivojakin, mutta ei ehkä enää niistä kaupoista, mistä ennen. No, syksyllä ei tarvitse enää olla siistejä kouluvaatteita, kun tulevassa koulussa on koulupuku, riittää kun on muutama siisti asu ja sitten mukavia kotivaatteita. Vauvoille Hangzhoussa oli paljon vaatetarjontaa, kivoja pieniä liikkeitä.

Lauantaina oli siskoni kanssa Tampereen Sävelen kuorokatselmuksessa kuoroja kuuntelemassa. Oli tosi mukavaa! Ensinnäkin oli tosi kiva olla siskon kanssa koko päivä reissussa, ei olla sellaista harrastettu, vaikka toki mahdollista olisi ollut aikaisemminkin. Oli ihanaa kuulla kuoroja, kuunneltiin 13 kuoron esitykset eli n. 3h 15 min sisään- ja ulosmenotaputuksineen. Oli paljon hyviä kuoroja ja meidän kuoro eli veti tosi hienon setin! Biisit oli hyviä, teknisesti kuulosti tosi hyvältä ja jotenkin siitä tuli sellainen olo, että porukka lavalla nautti hommasta. Edellisen kuoron kohdalla alkoi kamalasti jännittämään oman kuoron esitys, vaikka normaalisti en jännitä oikein mitään. Oli aika jännä ja hassu fiilis 8-)

Hoitelin tänään parin lehden tilaukset tai lähinnä niiden peruutukset. Nalle Puh -lehti tulee heinäkuun loppuun, sitä ei Kiinaan haluta, kun ei esikoinen siitä enää niin innostunut ole. Miehelle on tullut reilun puoli vuotta MikroBitti ja peruin nyt senkin, postitus olisi ollut 2.10e / lehti, ehkä fiksumpaa olisi vaikka tilata se jollekin toiselle ja pyytää postittamaan. Mietin jotain lehteä itsellenikin, mutta ehkä vasta sitten, kun on siellä pysyvä osoite. Ja toivomusta olen viljellyt, että lehtiä voi lähettää...

Jos joku tietää edullisia autovuokraamoja, mistä saisi heinäkuun pariksi vikaksi viikoksi ison auton vuokrattua edullisesti, niin lisätietoja otetaan vastaan. Koitetaan saada auto myytyä heinäkuun puoleen väliin mennessä ja reissataan pari vikaa viikkoa vuokra-autolla. Syynä tähän mm. se ettei haluta ottaa sitä riskiä, että mällätään auto vikalla viikolla ja jää autonromu meitä odottamaan. Toinen syy on se, että ei oikeastaan mahduta tuohon autoon rattaiden kanssa niin, että mukaan mahtuisi vielä viikon vaatteet ym. reissukamat. Olisi kiva, jos saisi kunnolla kaikki tarpeelliset tavarat lastattua mukaan. Ehkä me sitten Kiinasta takaisin tullessa ostetaankin suoraan joku pikku-bussi. Ei, emme aio lisääntyä siellä kuitenkaan.

Blogi on hyvä päättää mainokseen. Ostakaa meiltä tavaraa!