Pienet pirskeet oli perjantaina ja tässä kuvia. Juhlinta aloitettiin koulun jälkeen syömällä Vuokon synttärikakkua, ayimme toi meille taas kaksi kakkua:

722813.jpg

Sitten kynttilät ja puhalletaan:

722823.jpg

Seuraavaksi ensimmäiset lahjat:

722801.jpg

Illalla tuli muutama vieras ja heidän kanssaan söimme Varpun kakkua:

722839.jpg

Tässä Varpu puhaltamassa, äiti ja Vuokko auttaa, Nikokin on hengessä mukana:

722849.jpg


Tässä Säde ja Niko:

722833.jpg

Varpu ja Vuokko tutkii pienen vieraan leluja:

722868.jpg

Ja tässä minä viihdytän pientä ilopilleriä:

722887.jpg

Samikin vielä osaa vauvaa pitää, taustalla punaruutumekossa Siiri:

722897.jpg

Ei ole vauvoja siis enää meillä, eikä kyllä tulekaan :-) Ihan kiva oli Milla-neitiä viihdyttää, mutta kiva, kun sai antaa takaisin äidilleen :-)

Viikko vielä ja ollaankin Suomessa. Täällä on tilailtu jo mummilta kalakeittoa ja ukilta myös kalaa :-) Jälkimmäinen toive taisi tulla  tässä jo perille, ensimmäinen pitää muistaa huomenna soittaa. Huonosti on pienet neidit viime aikoina ruokaa syöneet, toivon mukaan Suomessa maistuu, voihan se olla, että ne Suomea varten jo dieettailevat...

Jatkanpa joululoman suunnittelua, aluksi meinattiin lähteä Uuteen-Seelantiin, mutta lennot on turkasen kalliita. Ehkä syön nyt vanhat kenkäni ja suuntaamme kuitenkin Thaimaaseen, olin kovasti sitä mieltä ettei toista kertaa samaan maahan mennä, mutta kun tälle porukalle tuntuu olevan niin hirveä vaikea löytää hotellia, ei haluta eikä oikein mahduta yhteen huoneeseen. Tuolla turismi kukoistaa sen verran kovasti, että hotelli tuntuu löytyvän melko helposti. Ja jos se on yksi suosituimmista matkakohteista, niin kai se meillekin kelpaa :-)

Laitetaan vielä muistin virkistykseksi kuva melkein 3v takaa, tytöt oli 5 pv:n ikäisiä, kun kotiuduttiin sairaalasta:

723220.jpg