Edit: lisäisin loppuun muutaman kuvan.

Päätin lauantaina työllistää lähellä olevaa räätäliä. Vein viime syksynä ostettuja kankaita sekä lauantaina kangasmarkkinoilta haettuja. Teetin kolme pitkää pellavahametta, kahdet farkkucaprit, kolme t-paitaa (ei ihan basic), yhden topin ja yhden kietaisupaidan. Näistä räätäli pyysi yhteensä 65 euroa ja sen kiltisti myös maksoin. Suurin osa kankaista taisi olla 2e/m, joku ehkä jopa 3e/m eli esim. farkkujen kankaat yhteensä n. 5 euroa. Ei tainnut siis nuo kaikki kankaineen tulla maksamaan paljon 100 euroa enempää, Suomesta olisin kaupasta saanut ehkä yhden pellavahameen, t-paidan ja ehkä vielä caprit, jos eivät kovin kalliita olisi olleet. Mutta vielä en niitä ole takaisin saaneet, saattahan ne olla ihan kamalia ja menikin kaikki rahat hukkaan!

Kävin viime viikolla testamaan kuntosalimme alakerrassa olevan parturin. Sisustus oli oikein cool, kovin oli mustaa ja isoja peilejä. Porukkaa oli töissä kamalasti ja asiakkaita ei yhtään. Sain hiustenpesun päänahan raapimisen kanssa ja sitten keskitason guru alkoi leikkaamaan. Oli lopputulokseen tyytyväinen mua aiemmin ja pyysinkin, että leikkaa vielä vähän lisää, kun en haluaisi kahden viikon kuluttua mennä taas uudestaan... No leikkasihan se, mutta vähän taisi suutahtaa. Nyt parin pesun jälkeen nää on niin ihanat! Lyhyet on ja ei tarvii paljon laitella pesun jälkeen, vähän vahaa, niin vähän tulee muotoa. Väri on haalistunut punainen, itse laitettu ja pitänee laittaa uusi paketti päähän jossain vaiheessa. Kovasti haaveilen  Jumbon Hairstoren Jennyn laittamista hiuksista, tumma pohja ja kirkkaanpunaisia raitoja, tai oransseja... Olen mä täälläkin vastaavanlaisia saanut, mutta on jotenkin niin työn ja tuskan takana etten taida enää siihen ryhtyä. Värit kyllä löytyisi kaapista, pitäisi vaan saada se tumma pohja ja vaaleat raidat.

Typyistä sen verran, että ovat jo melkein täysin tervehtyneet. Varpulla puri toinen ab-kuuri ja yskä on helpottanut paljon, kumpikin yskii kuitenkin edelleen jonkin verran. Varpun iho on vielä vähän kirjava, mutta eiköhän se vähitellen siitä normalisoidu. Saattaisivat olla loppuviikosta jo ihan terveitä kouluun, mutta täytyy nyt katsoa vielä, saavat kuitenkin taas jonkun flunssan sieltä lomaviikoksi.

Lomaviikosta suurimman osan olemme täällä kotosalla. Sami on viikonlopun töissä ja muistaakseni tiistaina lähdemme kahdeksi yöksi Qiandao järvelle, joka on n. 2 tunnin ajomatkan päässä Hangzhousta. Olemme kaksi yötä ihanassa hotellissa tai ainakin kuvien perusteella vaikuttaa oikein viihtyisältä. Paikka on todennäköisesti täynnä kiinalaisia, mutta jos me hotellin uima-altaalle mahdutaan, niin se riittää!

Sää muuten suosii taas sadepäivän jälkeen. Kävin kaupassa ja ulkona oli hieman viileä tuuli, mutta ihanan aurinkoista, tarkeni shortseilla ja t-paidassa. Näistä ilmoista pitää nauttia, pian on kuitenkin jo tuskastuttavan kuumaa ja kosteaa!

**********

Laitan tähän kuvan niistä unelmahiuksista, nykyisissä ei ole oikein mitään kuvattavaa, ne on vaan ihanan lyhyet :-) Mutta tämmöset mulla oli maaliskuussa 2005 ja vastaavanlaista on ollut täälläkin viime reilu vuosi sitten:

537540.jpg

537545.jpg

Sitten samassa kansiossa oli pari kuvaa, mitkä on ihan pakko laittaa. Ekassa kuvassa maailman paksuposkisin Vuokko syö ruisleipää hullun kiilto silmissä :-)

537546.jpg

Ja samaan aikaan Varpua väsyttää jo ihan kamalasti...

537547.jpg

Mukavaa maanantaina :-)