Ollaan taas kotona, aamulla soiteltiin, että tänään tulee keskuslämmityksen korjaaja ja myöhemmin selvisi, että se öljylämmityksen puuttuva osakin on saatu ja sitäkin tulee ukko rassaamaan. Öljylämmitys saatiin kuntoon, tosin öljyä onkin eilisestä toimituksesta huolimatta tosi vähän eli sitä tulee huomenna lisää, ehkä ja toivottavasti tuo määrä riittää aamuun asti.

Olin Säteen kanssa joulukonsertissa tai siis lapset esiintyi ja minä oli katsomassa. Tosi kivoja esityksiä oli, etenkin pienimmät oli tosi hauskoja. Sitten ennen oli vanhempainyhdistyksen lounas, mihin en siis vienyt mitään ja ens siksi kahvia kummempaa halunnut syödäkään. Oli myös myynnissä kirjoja ja ostin muutaman Säteelle sekä lahjoitin pari kirjaa koulun kirjastoon ja Säteen luokkaan.

Konsertin jälkeen bussi kuljetti porukkaa keskustan tuntumaan ja menimme Säteen kanssa ensin mäkkärille syömään ja sitten vähän ostoksille. Kävimme ensin yhdessä uudessa tavaratalossa ja sieltä löytyikin kivoja lastenvaateliikkeitä sekä muutama liike, missä oli jotain leluja, lähinnä Hello Kitty -tavaraa, jäi sieltä sitten jotain mukaankin. Lopuksi käytiin Carrefourissa ruokaostoksilla ja ostettiin kiinankielinen Teletappi videocd, mikä katsottiin tuossa koko perheen voimin. Oli kaikki kiinaksi dupattu, hyvää kielenopiskelua siis :-)