Heräsimme eilen lumiseen maisemaan, tässä muutama kuva eiliseltä, nyt ei lunta ole enää kuin pieniä kasoja siellä täällä:

40691.jpg

Säde nautti lumessa peuhaamisesta:

40690.jpg

Pienet olivat hieman epäluuloisia:

40692.jpg

Vietin päivällä n. 4.5 tuntia kampaajalla, ihan normaali väri raitoineen ja leikkaus, mutta täällä siihen vaan palaa sitä aikaa. Ensin meni puoli tuntia, että päästiin yhteisymmärrykseen siitä, mitä haluan, se selvisi, kun näin kampaamossa edellisellä kerralla hiukseni värjänneen tytön. Ensin pestiin hiukset, sitten alkoi värjääminen, tyttö laittoi ensin vaalennusaineen eli raidat, suunnilleen laski hiukset, mitä folion sisään laittoi, erittäin hidasta siis. Raitojen jälkeen laittoi muun värin, ensin tuputteli sinne folioiden väliin, sitten sivuille ja taakse. Sitten odoteltiin puolisen tuntia. Sitten oli vuorossa toinen pesu, jonka jälkeen laitettiin Suomesta tuomani oranssi suoraväri ja annettiin vaikuttaa. Sitten pestiin kolmannen kerran. Sitten oli vuorossa leikkaus, jonka teki stylisti Andy, tällä kertaa sain melko lyhyen mallin, ehdottomasti paras täällä. Sitten taas pestiin... Lopuksi vahaa ja tämä rouva oli valmis illanviettoon!

Tarkoitus oli käydä vielä laittamassan ensimmäistä kertaa kynnet eli haaveena oli saada jotain kukkasia tms. kynsiin, mutta aika kävi vähiin. Tapasimme rouvien ja neitien kanssa Indian kitchenissä, missä nautimme buffetin antimista, tämän jälkeen lähdimme baarikierrokselle. Ensimmäinen baari oli nimeltään Friends ja seinät oli koristeltu Frendit-sarjan hahmojen kuvilla, ihan ok paikka. Osa porukasta liukeni ja viisi meistä jatkoi eteenpäin. Seuraava paikka oli ilmeisesti aika tyypillinen kiinalainen baari, musiikki kovalla ja muiden sanojen mukaan vessat jotain todella kamalaa, itse jätin väliin. Voitte kuvitella, minkälaiset on perinteiset kiinalaiset reikä lattiassa -vessat, kun porukka käy siellä kamalassa kännissä... Itse voin ainakin kuvitella, kun ei nuo tavaratalojenkaan perinteiset vessat aina niin siistejä ole.

Tässä baarissa oli kuitenkin live-bändi, joka näytti tältä:

40698.jpg

Kuvan otti rouva A, joka fanitti bändiä kovasti, olisi päässyt bändin poikia ihan tapaamaankin :-) Tunnelma oli ihan hauska, pari coveriakin vetivät, siis länkkärisellaisia ja ennen pois lähtöä innostuttiinkin parin biisin verran heilumaan lavan edessä, kiina-balladi sai meidät lähtemään seuraavaa baaria kohti.

Vika paikka oli intialainen paikka, baari, joka oli tunnelmaltaan ihan mukava, mutta meille vähän liian rauhallinen ja kummasti alkoi kaikkia väsyttämään. Kahden aikoihin lähdimme ja päätimme ottaa taksit kotiin. Aamulla oli olo väsynyt, mutta onnellinen. Kummasti se vaan virkistää, kun pääsee välillä vähän ihmisten ilmoille! Ehkä sitä pitäisi käydä vähän useamminkin, tavoite onkin nyt, että vähintään kerran parissa kuukaudessa lähdetään johonkin naisten kesken.

Kiitos kaikille, minulle oli hauskaa!

Tänään meille tuli myös paketti Suomesta, kiitos P&P! Sain Krissen Mun ystävii -kirjan ja siellä oli jo monen ystävän täyttämät sivut :-) Ihana yllätys! Säde sai ihania tyttömäisiä juttuja ja saimme ihania valokuvia ihanasta pienestä neidistä :-) Kotikatuja onkin tässä taas katseltu, kiertoon lähtee alkuviikosta 8 jaksoa! Saattaa olla ettei jaksoja saa ennen kun kirjoittaa Mun ystävii -kirjaan :-)

Eilen tapahtui yksi hauska juttu, tai no, montakin, mutta tämä oli hieman erilainen. Olin taksia ottamassa ja menossa sinne intialaiseen ravintolaan. En tiennyt, kun kadun nimen, joten päätin soittaa muille rouville ja pyytää apua. Sain tietää talon numeron, sekä, miten se lausutaan kiinaksi ja mitä pitää sanoa loppuun ettei kuski luule talon olevan joku asuintalo. Tässä tuli niin hienosti todistettua se, että aina saa apua ja ihan pyytämättä vähän ekstraakin :-) Täällä on pienet sosiaaliset ympyrät, mutta toisaalta ehkä juuri siksi on niin helppo pyytää jotain tuomaan kaupasta se unohtunut maitopurkki tai jos on myöhässä, voi soittaa jollekin, että ohjaatko Säteen koulubussilta kotiin ja vaikka ei soittaisikaan, niin joku ottaisi ja pitäisi huolta.

Mutta jos vaikka menisi nukkumaan, niin jaksaa taas huomenna touhuta hiekkalaatikolla. Ekat vieraat on meillä jo kolmen viikon kuluttua, kohta iskee paniikki, kun ei ole vieraiden suhteen tehty vielä mitään hankintoja. Ei hätää kuitenkaan, kyllä me vielä ehditään :-)

Mukavaa viikon alkua! Ai niin, Mammolle hyvää syntymäpäivää!