Tiedän, että lupasin viikonloppuna kuvia talosta nettiin, mutta ei olla saatu vielä aikaiseksi laittaa, soooriii!

Säde saa koulussa maanantaisin aina koko viikon läksyt ja ne palautetaan perjantaisin. Tuntuu, että kyllä koulu taitaa täällä olla vaikeampaa, kun heti on aika paljon läksyjä ja mun mielestä jotenkin ekaluokkalaiselle aika paljonkin, noilla on sentään koulua ollut vasta vajaa kaksi viikkoa. Nyt tuli kuusi paperia, mistä kahdessa yhteenlaskuja, missä summa on alle kymmenen. Hyvin tuo tuntuu noita laskevan, kiva juttu. Yksi tehtävistä oli ristikko, missä eläimiä eli pitäisi osata englanniksi kirjoittaa mm. kissa, hamsteri ym., tuntuu kovin vaikealta, kun ei Säde osaa kirjoittaa vielä suomeksikaan. No, paljon on jo oppinut vajaan parin viikon aikana, eiköhän nuokin tuosta mene vähitellen.

Aloitimme tänään taas kestovaippailun, parit HH:t on käytetty. Ekoihin tulit heti kakat ja Varpulla vähän löysempää kamaa ja olipa hankala putsata, kun ei ole käsisuihkua. Huuhtaisin vaipat sitten ihan juoksevalla vedellä \"kodinhoitohuoneen\" lavuaarissa. Jos nyt ottaa taas tavoitteeksi sen 2 vaippaa päivässä peppua kohden, en ehkä vielä Ayilta odota kestovaippojen käyttöä, kunhan nuo kertiksetkin menee oikein päin. Pesuaineena on pakko nyt käyttää Omoa, on värillisille ja valkoisille tai niin ainakin oletan, kumpikohan olisi pienempi paha? Varmaan värillinen? Kaupasta saa myös Arielia plus monia kiinalaisia merkkejä, joten vähän tämä hakuammuntaa on. Jos joku nyt on Kiinassa ostanut kestovaipoille sopivaa pesuainetta, niin kommenttia vaan!

Nyt ruokaa ja Säteelle iltasatu, koulusta tuli myös kaksi pikkuruista englanninkielistä kirjaa läksyksi, kirjat Baseball ja A cat and a hat, täytyy ne lukaista ennen jotain muuta kirjaa tai jos Sami lukisi akkareita...