Totuuden nimessä on kerrottava, että ihan täydellinen paratiisisaariloma meillä ei ollut. Tässä kuva hotellista tieltä päin katsottuna:

36098.jpg

Ja tässä näkymät takapihalle:

36113.jpg

Muutama mukava kuva kuitenkin vielä. Tässä ollaan kävelemässä rantakadulla eli tiellä, missä oli suurin osa kaupoista ja ravintoloista sekä rantahotellit. Porukkaa oli väljästi melkein joka paikassa.

36107.jpg

Säde lempipuuhassaan eli katsomassa t-paitoja maalaavia taiteilijoita. Aina ohi mennessämme jämähdimme hetkeksi katsomaan, Säde olisi viihtynyt varmasti koko päivän. Muutama paita lähti mukaan. Mietin vaan, että kuinka uskallan ne pestä?

36104.jpg

Tässä ollaan Samin, Varpun ja Vuokon kanssa maisemapaikalla, Säde oli ehtinyt jo kapuamaan takaisin alas. Maisemat oli hienot, näimme saaren päästä päähän.

36101.jpg

Vuokko-söpöliini auringon laskua katsomassa, ihanan muikea ilme :-)

36110.jpg

Tässä Säde lähdössä kotiin eli hänet kannettiin lauttaan.

36117.jpg

Tässä Sami ja Varpu tulossa lautasta pois.

36120.jpg

Siinä lomakuvat tältä erää. Ehkä vielä muutaman laitan myöhemmin, lähinnä on kuvia tytöistä rannalla, niitä ei ehkä viitsi kovin montaa laittaa

Seuraavaa lomaa mietitään, se on toukokuun eka viikko. Lähteäkö uudestaan rantalomalle, joka oli tämän porukan kanssa aika kiva vai tehdäkö joku kaupunkiloma? Rantaloman hyviä puolia on kiireettömyys, ei tarvitse tehdä mitään, kaupungissa sitä tulee väkisinkin suhattua taksilla ja se on rattaiden kanssa välillä vähän rassaavaa. Ehdotuksia otetaan vastaan!